Coaching, feedback og den svære samtale – 27/4 + 30/5

Loading Map....

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 27/04/2017
10:00 - 16:00

Lokation
DJs Kursuslokaler

Kategori


Kursus for Praktikantvejledere i mediebranchen 27. april og 30. maj 2017

 

Er du praktikantvejleder i mediebranchen, og har du lyst til at få flere redskaber til at udføre din rolle – så er kurset her måske noget for dig?

 

Vi ved at det kræver mere end blot at kunne sit fag at være en god praktikantvejleder i dag.

Derfor har Danske Medier og Dansk Journalistforbund i fællesskab udviklet et kursus til dig som er praktikantvejleder i mediebranchen. Kurset udbydes i samarbejde med Praktikudvalget for journalistuddannelser på DMJX, SDU og RUC.

 

Kurset blev gennemført i efteråret 2015 og i foråret 2016 og fik meget fine evalueringer.

 

Du inviteres hermed til at melde dig til de to moduler: Coaching og feedback. Der kan ikke vælges mellem de to moduler. Du skal afsætte tid til at deltage i dem begge.

 

Coach din praktikant 27. april kl. 10.00-16.00 i DJs kursuslokale, Gl. Strand 46, København, og Feedback og den svære samtale 30. maj kl.10.00-16.00 hos Danske Medier, Skindergade 7, København.

 

Kurserne koster samlet 1100 kr. plus moms pr. deltager. Det er normalt arbejdspladsen, der betaler kurset, arbejdstiden og transporten. Der vil blive serveret en let frokost samt kaffe/the.

 

Modul 1 Coaching:

På kurset vil du blive introduceret for alle facetter af coaching lige fra konkrete spørgeteknikker til psykologien og virkemidlerne i effektiv kommunikation. Der vil være afstikkere til coaching som metode og tænkning og rollen som coach.

 

Underviser er Gitte Svanholm, internationalt certificeret coach og teamcoach (ICC). Gitte er oprindeligt uddannet journalist. Hun har blandt andet arbejdet på Politiken som uddannelsesreporter og været intern underviser på avisen. Nu har hun sin egen virksomhed, hvor hun underviser i coaching, skriver bøger og er ekstern coach i mediebranchen.

 

Modul 2 Feedback/den svære samtale

Det ligger i praktikantvejlederens rolle at skulle give konstruktiv og konkret feedback på praktikantens produkt såvel som proces. Men hvordan adskiller man personlighed og produkt, hvornår er der grund til at se på proces før produkt. Hvordan giver man feedback hvis der er meget lidt godt at komme efter? Og hvordan får du givet din praktikant feedback på personlighed, attitude, hygiejne eller tøjstil?

 

Underviser er Søren Mikael Rasmussen, der er tidligere mangeårig chef i DRs kulturafdeling og desuden har en fortid som chef for TV2 Øst, P4 København og DR’s Aktualitet og Videnskab. Han er certificeret i flere ledelsesværktøjer (JTI og CCV) og coacher i dag en række chefer fra landets største mediehuse. Søren Mikael er selv tidligere praktikantvejleder og tovholder for praktikantvejledere i DR.

 

Der er lagt væk på, at underviserne skal have erfaring med mediebranchen, men også have uddannet sig videre og have dokumenteret erfaring med undervisning i det emne, de skal undervise i her.

Registrer dig her:

Tilmeldinger er lukket til denne event.