22. marts sidste frist for indstillinger til Bording-prisen

Der uddeles tre Bording-statuetter i 2017

14. marts, 2017 | Nyt fra Danske Medier

Tiden er inde til at finde de bedste præstationer inden for specialmedier i det forløbne år og indstille kandidater til Anders Bording-priserne 2017.

 

Der skal i 2017 uddeles tre Bording-statuetter – en mediepris og en journalistpris – og som noget nyt en særpris, som juryen frit kan uddele også blandt ikke indstillede.

 

Priserne er:

Journalist-prisen: uddeles til en person eller et team for en bemærkelsesværdig journalistisk præstation i et specialmedie.

 

Medie-prisen: uddeles til et specialmedie, der i særlig grad er i stand til at ramme sin målgruppe og/eller opbygge en forretningsmodel og derfor bør tjene til inspiration for andre.

 

Se statutterne for prisen.

 

Indstillinger skal indsendes senest onsdag 22. marts 2017. Der skal indsendes fire eksemplarer af artikler/blade sammen med deltagerblanket til Danske Medier, Pressens Hus, Skindergade 7, 1159 København K. Kuverten bedes mærket ”Bording”. Hvis det er et digitalt produkt, sendes det pr. mail til priser@danskemedier.dk sammen med deltagerblanket. (Hvis der er login, bedes adgangskode medsendt).

 

Priserne overrækkes ved et arrangement på Københavns Rådhus fredag 23. juni kl. 14.00.

 

 

Læs hele nyhedsbrevet online