Altinget åbner videnscenter om civilsamfundet

Vidensportalen udgives med støtte fra Tuborgfondet

5. april, 2017 | Medieverdenen

Altinget lancerer en ny vidensportal, der rummer værktøjer til at løse de mange udfordringer, der fylder hverdagen i civilsamfundets organisationer, skriver Altinget.

 

Civilsamfundets Videnscenter er en ny gratis sektion under Altinget: civilsamfund.

 

Sektionen vil være en stadigt voksende samling af journalistisk bearbejdede guides og værktøjsartikler, best practise, video-tutorials, lydklip og andre former for handlingsanvisende artikler.

 

-Vi mener, at civilsamfundets organisationer spiller en stadig vigtigere rolle for udviklingen af vores samfund. Derfor er det af stor betydning, at de er gearet til at løse deres opgaver. Og det vil vi gerne give en hånd med, siger Mette Rosendahl, strategi- og udviklingschef på Altinget og ansvarlig for projektet.

 

Værktøjerne fra Civilsamfundets Videnscenter bliver publiceret i et ugentligt nyhedsbrev, der udkommer hver onsdag til alle modtagere af Altinget: civilsamfund.

 

Civilsamfundets Videnscenter bliver støttet økonomisk af Tuborgfondet, som har givet et beløb på 550.000 kroner til udvikling og drift af den nye videnssektion frem til efteråret 2018.

 

Læs hele nyhedsbrevet online