Kulturministeren åbner Radiodays 2017

Radiodays og Prix Radio holdes fredag 15. september

6. marts, 2017 | Nyt fra Danske Medier

Når Radiodays i år holdes for 16. gang, vil det være med et program, der tager alle de gode erfaringer med fra tidligere år, men som også har lyttet til deltagernes evalueringer og udviklet sig på flere fronter, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

 

Kodeordene er Læring, Inspiration og Netværk.

 

Efteråret 2017 er en begivenhedsrig tid i radiobranchen, og Radiodays har lagt sig i selen for at favne alle de strømninger og nye tiltag, der fylder i branchen. Forhandlingerne om et kommende medieforlig intensiveres. National radio overgår til DAB+ 1. oktober. Teracom A/S har debut som gatekeeper på den kommercielle DAB Blok, og 1. januar tegner der sig måske et helt omkalfatret lokalradiobillede efter udbud og skønhedskonkurrence henover sommeren.

 

Programmet udvikles henover de næste måneder, og der vil løbende blive tilføjet nye sessions og oplægsholdere.

 
Kulturminister Mette Bock holder åbningstalen og deltager efterfølgende i en mediepolitisk debat med de mediepolitiske ordførere Mogens Jensen (S), Morten Marinus (DF), Britt Bager (V), Rasmus Nordquist(Alternativet) og Naser Khadar (K).

 

Den tidligere operachef Kasper Holten taler om musik, begejstring og formidling. Søren Rasted og Anders Breinholt åbner døren på klem til maskinrummet bag to af tidens meget omtalte podcasts.

 

Redaktør Kirstine Hellesland fortæller om VGs succesfulde digitale strategi og deres tanker med podcast.

 

Derudover vil der være fokus på Brandcare og på trends og tendenser. Der vil være et indblik i de norske udfordringer ved et FM sluk, der vil være workshops om efterkritik og fokus på den gode radiovært.

 

Læs mere om pris, program, tilmelding og early-bird frister på www.radiodays.dk

 

Radio Days arrangeres af Danske Medier, DR, Bauer Media og Radio24syv og samarbejder med bl.a. Center for Podcasting og de Norske Radiodage.

 

Læs hele nyhedsbrevet online