Ny daglig leder af Pressens Uddannelsesfond og Mediernes Efteruddannelse

Michael Aage Jensen afløser Susanne Blomqvist

2. marts, 2017 | Job og karriere

Med virkning fra 1. april 2017 er den 53-årige journalist Michael Aage Jensen ansat som daglig leder af Pressens Uddannelsesfond (PU) og Mediernes Efteruddannelse (ME).

 

Her afløser han Susanne Blomqvist, der efter godt seks år som daglig leder har besluttet sig til at vende tilbage til Forsvaret, hvor hun er ansat som kommunikationsrådgiver pr. 1. april 2017.

 

Michael Aage Jensen har en bred journalistisk baggrund med erfaring fra bl.a. mange års ansættelse i både DR og hos BUPL og senest stillingen som kursus- og kommunikationskonsulent i FSB – Alment Boligselskab.

 

Susanne Blomqvist har for PUs bagland, Dansk Journalistforbund, Danske Mediers Arbejdsgiverforening samt DR gennem de sidste år med succes udviklet og åbnet Mediernes Efteruddannelse. Det bliver Michael Aage Jensens opgave at videreudvikle efteruddannelsesvirksomheden og forestå PUs arbejde, bl.a. med henblik på at sikre, at efteruddannelsestilbuddet møder de udfordringer, som digitaliseringen af mediernes virksomhed giver, fremgår det af en pressemeddelelse.

 

 

 

 

 

Læs hele nyhedsbrevet online