Nyt erhvervsmedie om den danske it- og telebranche

ITWatch bliver ottende nichemedie under Watch Medier

6. februar, 2017 | Medieverdenen

Watch Medier lancerer i foråret et nyt erhvervsmedie om it- og telebranchen – ITWatch. Mediet udgives af Watch Medier, der ejes af JP/Politikens Hus. Det bliver det ottende nichemedie under Watch Medier.

 

ITWatch vil gå helt tæt på de danske IT- og televirksomheder og sætte fokus på forretningen bag produkterne – herunder strategi, ledelse, resultater, konkurrence, politik, ordrer, opkøb, innovation, profiler, karriere, jobskift og meget andet, fremgår det af en pressemeddelelse.

 

-It- og telebranchen er en af de største og vigtigste brancher i dansk erhvervsliv, og vi mener, at der er behov for et rendyrket businessmedie, der følger virksomheder og nøglepersoner i branchen tæt. Det medie laver vi nu – og vi kan ikke vente med at komme i gang, siger Anders Heering, adm. direktør og chefredaktør for Watch Medier.

 

Redaktør for det nye medie bliver den 47-årige Jakob Skouboe, der kommer fra en stilling som redaktør på FinansWatch og tidligere har dækket it- og teleområdet som reporter på både Berlingske Business og Børsen

Læs hele nyhedsbrevet online