Radiodays 15. september 2017 på Den Sorte Diamant

Ole Mølgaard ansat som ansvarlig for programmet

22. februar, 2017 | Nyt fra Danske Medier

Danske Medier, DR, Radio24Syv og Bauer Media gennemfører 15. september Radiodays 2017,  på Den Sorte Diamant i København.

 

Styregruppen bag Radiodays har ansat Ole Mølgaard som ansvarlig for programmet. Ole Mølgaard skal sammen med en ti mand stor programgruppe sammensætte og udvikle et bredt og alsidigt program, der samler det bedste fra ind- og udland.  Samarbejdet med de Norske Radiodage fortsætter og dermed muligheden for at tiltrække store internationale navne, der besøger både Oslo og København, oplyser Radiodays i en pressemeddelelse.

 

Radiodays 2017 tilrettelægges i et samarbejde mellem Ole Mølgaard og programgruppen, der bl.a. består af Lars Sandstrøm, Marlene Steinhauer og Christian Chris Pedersen fra Bauer Media, Iben Maria Zeuthen og Tine Tholander fra Radio24Syv samt Peter Nigel, Hanne Barslund og Sara Bro fra DR. Derudover repræsentanter fra Danske Medier og Center for Podcasting. Programgruppens opgave er at sammensætte et spændende, alsidigt og unikt program til de danske radiomedarbejdere.

 

 

Der åbnes for tilmelding 1. marts, hvor de første navne på oplægsholdere og workshops også offentliggøres.

Læs hele nyhedsbrevet online