I Danske Medier vil et ugentligt journalistisk nyhedsbrev til over 4000 brugere være blandt de vigtige kommunikationsværktøjer. Både over for den nye, store medlemskreds på omkring 500 medlemmer – der udgiver langt over 1.000 medier – og i forhold til interessenter uden for branchen vil en ugentlig opdatering være rigtig. Et nyhedsbrev i indbakken med en opsummering af ugens vigtigste mediebegivenheder og en orientering om Danske Mediers brede palet af aktiviteter og gøremål vil blive en fast del af fredagens mediemenu.

 

 

Udgivelse hver fredag.

Nyhedsbrevet Danske Medier udkommer elektronisk hver fredag, hvor det giver et kortfattet resumé over ugens begivenheder i den danske og udenlandske medieverden.

Nyhedsbrevet sendes som e-mail og bliver desuden lagt her på hjemmesiden. Det er gratis at abonnere på nyhedsbrevet, og du kan tilmelde dig i menuen til venstre.

 

Tip redaktionen.
Har du en historie, nyhed eller pressemeddelelse, kan du sende materiale til redaktionen

 

 

Redaktion.

Ansvarshavende redaktør er Danske Mediers journalistiske direktør, Christian Kierkegaard og redaktør er kommunikationschef og journalist Louise Zabel, der skriver og redigerer nyhedsbrevet.