Adtech virksomheder

 

Fordele for medlemmer – Danske Medier samler ad tech branchen

 

Danske Medier ønsker at samle relevante aktører inden for annonceteknologiindustrien. Grænserne mellem de klassiske medievirksomheder og ad tech virksomheder udviskes, og ved at samle alle dele af nutidens og fremtidens mediebranche kan vi i fællesskab styrke markedet til alles bedste. Derfor håber vi at din virksomhed vil være med.

 

Gennem det seneste år har Danske Medier holdt flere seminarer med fokus på udviklingen inden for annonceteknologier. I den forbindelse er vi blevet mødt at et ønske om at skabe yderligere indsigt i og overblik over udviklingen. Derfor etablerer vi nu et ad tech netværk med udgangspunkt i Danske Mediers digitale udvalg. Vi vil samle et netværk hvor ad tech virksomhederne og andre med interesse for området kan mødes og arbejde med, hvordan markedet kan udvikles yderligere.

 

Ad tech netværket bliver forum for den faglige diskussion og vurdering af nye muligheder som Danske Medier kan arbejde med for medlemmerne. Her vil det være oplagt for din virksomhed at være med, da I vil kunne bidrage positivt til det fremtidige arbejde inden for feltet.

 

Som medlemsvirksomhed får I, udover de konkrete aktiviteter på ad tech-området, også adgang til Danske Mediers øvrige services og ydelser. Vi arbejder med politisk interessevaretagelse, og har blandt andet arbejdet intenst på området inden for cookies og databeskyttelse, som er vital for den digitale mediebranche.

 

Vi tilbyder alle medlemmer juridisk rådgivning inden for blandt andet markedsføringsret og medieret. Som medlem af Danske Medier er du sikret adgang til seneste nyt inden for de enkelte områder, og vi rådgiver og vejleder vores medlemmer i den praktiske udmøntning af reguleringen.

 

Danske Medier afholder desuden over 30 arrangementer om året, ikke mindst inden for det digitale felt, hvor vi i efteråret blandt andet har en mobilkonference, og i øvrigt barsler med en konference om netop ad tech området. Som medlem deltager du i arrangementer til medlemspris, og der er desuden arrangementer over året, der er gratis for medlemmer.