Mobilorienterede virksomheder

 

Fordele for medlemmer – Danske Medier udvikler mobilmarkedet

Det mobile annoncemarked er i udvikling, men fra et lavt udgangspunkt i Danmark. Danske Medier ønsker at hjælpe til at udvikle markedet til gavn for medlemmerne og samler relevante aktører, der beskæftiger sig med mobilområdet. Vi tror på, at vi i fællesskab kan udvikle kendskabet til markedet og dermed indtjeningsmulighederne for alle led i branchen.

 

Derfor håber vi, at din virksomhed vil være med.

 

Vi har iværksat projektet Danske Medier Mobil, der har til formål at medvirke til udviklingen af markedet gennem videndeling, hvor vi blandt andet opsamler og videreformidler tegn, tendenser og analyser fra ind- og udland.

 

Danske Medier arbejder indgående med påvirkningen af reguleringen på medieområdet når det eksempelvis gælder cookies og databeskyttelse, og som medlem er du sikret adgang til seneste nyt inden for de enkelte områder. Alle medlemsvirksomheder har også adgang til Danske Mediers øvrige services og ydelser, som eksempelvis juridisk rådgivning inden for blandt andet markedsføringsret og medieret.

 

Danske Medier er også med i det internationale IAB-netværk, som løbende publicerer ny viden om den mobile udvikling. Vi sørger for at få den viden videre til medlemmerne gennem vores kommunikationskanaler.

 

Som medlem får du blandt andet adgang til:

– Analyser og statistikker

– Deltagelse i netværksmøder om mobile emner

– Deltagelse i Danske Mediers mobilkonference- Deltagelse i Danske Mediers øvrige konferencer og seminarer til medlemspris. Vi afholder over 30 arrangementer om året, blandt andet App Day