I dag har Kantar Gallup offentliggjort de nyeste læsertal for danske dagblade i perioden 2. halvår 2022 til og med 1. halvår 2023.
Google bryder ophavsretten og markedsføringsloven ved at gøre jobannoncer fra Jobindex tilgængelige på tjenesten Google for Jobs uden tilladelse. Derfor sagsøger Danske Medier på vegne af Jobindex Google med krav om kompensation.
Når Lokale Mediers Efterårskonference løber af stablen 4. oktober, bliver det med spotlyset rettet mod en lokal og regional mediebranche i forandring. Dagen byder også på lancering af årets ‘Danskernes brug af nyhedsmedier 2023’ med fokus på det lokale medieforbrug.
Et flertal i Folketinget indgik før sommerferien aftale om en ny postlov. Med aftalen vil man sikre fair konkurrence på postmarkedet ved at afskaffe befordringspligten, der medfører, at PostNord modsat andre distributører ikke skal pålægge moms på deres produkter. Danske Medier gør i et høringssvar opmærksom på, at forslaget kan få alvorlige konsekvenser for medier, der distribueres af PostNord og udgives af fagforeninger, patientforeninger og andre organisationer uden mulighed for at afløfte moms.
Danske Medier takker for muligheden for at kunne bidrage til høringen vedr. lov om ændring af postloven. Danske Medier repræsenterer de danske medievirksomheder, der både historisk og i dag er afhængige af, at der er et velfungerende distributionsnet i hele landet for at kunne udkomme med deres publicistiske produkter.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev