Ved årsskiftet træder en ny regel i kraft, der gør op med det gensidighedsprincip i dansk lovgivning, der helt rimeligt siger, at hvis ikke tredjelande som fx USA sender penge til danske kunstnere, når de spiller deres musik i radioen, så skal Danmark heller ikke sende penge retur den anden vej.
Onsdag den 4. oktober var både lokale og regionale medier samlet til Danske Mediers Lokale Mediers Efterårskonference på Hotel Koldingfjord.
Når festivalen Audiodays kulminerer med prisuddelingen Prix Audio, sker det på baggrund af et stærkt felt af kreative og dybdegående journalistiske lydproduktioner. Ifølge jurymedlem Tor Arnbjørn afspejler niveauet blandt de nominerede blandt andet, at danskerne bliver mere og mere glade for lyd.
Dugfriske resultater fra rapporten Danskernes brug af nyhedsmedier 2023 blev i dag præsenteret på Lokale Mediers Efterårskonference i Kolding. De nye tal peger blandt andet på, at danskerne er bekymrede for personalisering af nyhedsudvælgelse, som kunstig intelligens kan bruges til at forstærke.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev