Dansk Online Index igen klar med dagligt opdaterede tal for danskernes brug af internettet

De nyeste tal fra Dansk Online Index viser at danskerne i høj grad er faste og frekvente læsere af nyheder på nettet.

De 10 største nyheds-sites / apps* havde i sidste uge (31. maj – 6. juni) over 3 mio. brugere, flere end 58 mio. besøg og 337. mio. sidevisninger, tilsammen.

Både den ugentlige og daglige nyhedsbrug har i april og maj været endog meget stabil. I perioden 29. marts til 6. juni, er der i gennemsnit 3,1 mio. brugere om ugen på de 10 største nyhedssites / apps, svarende til en ugentlig dækning på 75% af internetbefolkningen over 14 år. Der er i gennemsnit 62 mio. besøg, og 358 mio. sidevisninger om ugen på de 10 sites/apps. 

På dagsbasis er der 2.1 mio. brugere, 9 mio. besøg og 50 mio. sidevisninger. Opgjort pr. bruger er det i gennemsnit 4 besøg og 24 sidevisninger hver dag.   

Toplisterne og de dagligt opdaterede onlinetal for alle udgivelser i målingen kan ses på: www.danskonlineindex.dk/toplisten

Kilde: Dansk Online Index / Gemius 29. marts – 6. juni 2021.

*Berlingske.dk (web+app), bt.dk (web+app), dr.dk (excl. apps), ekstrabladet.dk (web+app), jv.dk, jyllandsposten.dk, politiken.dk (web+app), sn.dk, tv2.dk & TV2 nyheder App. Maj data uden tv2.dk og TV2 nyheder app.

Foto: Thomas Tolstrup

Thomas Gynild
Analysechef

tg@dmresearch.dk
Mobil: 20 53 39 70
Dir. tlf: 33 97 42 29

Læs også

Sådan vindes kampen for troværdig informa­tion

Med historisk mange valg over hele verden og en stigning i des- og misinformation, befinder frie samfund og publicistiske medier sig i en brydningstid. Vi kan ikke tage troværdig information for givet. Vi skal aktivt kæmpe for den – for demokratiets skyld.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev