1600x900_dmalogo
 

3F København og Danske Medier Arbejdsgiver inviterer til introduktionskursus for nye medarbejdere tirsdag d. 21. maj 2019

Orientering nr. 5/2019

Tid og sted
Tirsdag d. 21. maj, 2019 kl. 9.30 – 15.00 hos 3F Storkøbenhavn, Sct. Jacobsvej 10, 2750 Ballerup.

Undervisere
Arbejdsmiljørepræsentant Hans Henrik Jensen fra BS Distribution, distributør William Pedersen og Fagforeningsrepræsentant John Grove fra PM-Distribution.

Sprog
Kurset vil blive afholdt på engelsk. Invitationen er ligeledes vedhæftet her i engelsk version: invitation på engelsk.

I denne kan du og din medarbejdere læse mere om hvilke emner, der vil blive gennemgået på kurset.

Praktisk information
Kurset er gratis, og I bliver kompenseret med 1.050 kr. Beløbet dækker tilskud til transport samt løntab som følge af frihed natten forinden. Der vil blive serveret forplejning på kurset.

Tilmelding
Ønsker din(e) medarbejder(e) at deltage i kurset, udfyldes vedhæftede Tilmeldingsblanket og sendes til thb@mediearbejdsgiverne.dk senest fredag d. 26. april.

Læs også

Nordic Media Programme begynder i København januar 2020

En døråbner til virkeligheden og til et fantastisk netværk. Sådan beskriver tidligere NMP-deltagere Nordic Media Programme, der i 2020 gennemføres for 26. gang. NMP er et af de ældste og mest aktive forløb for professionel lederudvikling i Norden.

Kursus for distributører 21.-22. oktober 2019

På kurset vil der blive lagt vægt på en grundlæggende forståelse af de to distributionsoverenskomster. Kurset er derfor særlig relevant for nye distributører, men erfarne distributører er også meget velkomne og vil kunne bidrage med erfaring fra egne sager.

Markant portostigning på uddeling af dagblade og magasiner

PostNord har netop meldt deres priser ud for distribution af dagblade og magasiner i 2020. Dagbladenes omkostninger til distribution via PostNord vil stige. Taksterne i 2019 for for omdeling af et dagblad uden for byerne er i 2019 kr. 19,00 (9,00 + landtakst 10,00).

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbreve

Modtag Aktuelt fra Danske Medier.

Danske Mediers nyhedsbreve giver dig aktuelt indhold fra og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder om events, gå-hjem-møder og kurser. Nyhedsbrevet Danske Medier kan herudover indeholde annoncer fra interessenter i mediebranchen. 

Danske Medier udkommer med følgende nyhedsbreve: 

  • Nyhedsbrevet Danske Medier udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.
  • Nyhedsbrevet Digitalt udkommer hver fredag i lige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev(e)