Danske Medier Prisuddeling 15
 

Invitation til Årets Avisside 2020

Igen i år inviteres Danske Mediers medlemmer til at deltage i designkonkurrencen for landets aviser. Fristen for indstillinger er rykket til 6. april.

Konkurrencen består i år af følgende kategorier:

  • Årets Forsider
  • Årets Featuresider
  • Årets Sektionsforsider/magasinforsider
  • Årets temaside: Corona
  • Åben klasse

Kategorierne er nærmere beskrevet i Kriterier for Årets Avisside 2020 (PDF). Hver avis kan max. indsende tre sider pr. kategori. 

Jury: Marianne Bahl, (formand) Mikkel Bøgild Jacobsen, Zetland og Henrik Birkvig, DMJX

Tilmelding

Kun avissider fra perioden 1. januar 2020 – 31. december 2020 kan deltage i konkurrencen. For hver indsendt (original) avisside udfyldes og vedhæftes en deltagerblanket. De deltagende avissider mærkes “Årets Avisside” og sendes til:

Danske Medier, Kalkbrænderiløbskaj 4, 2100 København Ø. 

Hvis original avisside ikke haves, kan fotokopi indsendes. Kopien skal have samme format som den originale side. 

Indstillingerne skal være modtaget senest tirsdag 6. april – efter påske. Man skal være medlem af Danske Medier for at deltage i konkurrencen. 

Deltagergebyr

Deltagergebyret afhænger af klassen. Landsdækkende aviser betaler kr. 750,- i grundgebyr og kr. 300,-  pr. indsendt bidrag mens lokale og regionale aviser betaler kr. 500,- i grundgebyr og 200,- kr. pr. indsendt bidrag.

Betaling sker via Danske Mediers konto i Danske Bank:
Reg. nr. 3001, Konto nr. 4183 10 64 73.
Påfør ”Årets Avisside 2020” og avisens navn.
Betaling skal være sket inden 10. april 2021. 

Spørgsmål?

Caroline van Halsema, 
Kommunikation 
cvh@danskemedier.dk,
+45 92 82 27 67

Marianne Bugge Zederkof,
Direktør  
mbz@danskemedier.dk
+ 45 20 76 50 99

Læs også

Positivt, at danskerne søger mod traditionelle medier i en brydningstid

Tilliden til de traditionelle nyhedsmedier er steget markant i det seneste år og er nu på det højeste i fem år. 59% af alle danskerne har således en generel tillid til nyhedsmediernes dækning, når det kommer til troværdig information og fairness. Det viser den nyeste udgave af rapporten Danskernes brug af Nyhedsmedier 2021 (RUC), der hvert år undersøger danskernes nyhedsvaner.

Danske Medier: Ny EU-afgørelse fjerner sidste forhindring for ligestilling mellem medier

Hvis man vil sikre dansk journalistik og kvalitetsindhold i en tid, hvor techgiganterne presser danske medier og indholdsproducenter, er det ikke holdbart, at man fortsætter med at beskatte dansk journalistik og indhold. Det mener Danske Mediers adm. direktør Mads Brandstrup, som ser fjernelsen af lønsumsafgiften som et vigtigt politisk valg, der bør træffes netop nu.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev