Danske Medier Prisuddeling 15
 

Invitation til Årets Avisside 2020

Igen i år inviteres Danske Mediers medlemmer til at deltage i designkonkurrencen for landets aviser. Fristen for indstillinger er rykket til 6. april.

Konkurrencen består i år af følgende kategorier:

  • Årets Forsider
  • Årets Featuresider
  • Årets Sektionsforsider/magasinforsider
  • Årets temaside: Corona
  • Åben klasse

Kategorierne er nærmere beskrevet i Kriterier for Årets Avisside 2020 (PDF). Hver avis kan max. indsende tre sider pr. kategori. 

Jury: Marianne Bahl, (formand) Mikkel Bøgild Jacobsen, Zetland og Henrik Birkvig, DMJX

Tilmelding

Kun avissider fra perioden 1. januar 2020 – 31. december 2020 kan deltage i konkurrencen. For hver indsendt (original) avisside udfyldes og vedhæftes en deltagerblanket. De deltagende avissider mærkes “Årets Avisside” og sendes til:

Danske Medier, Kalkbrænderiløbskaj 4, 2100 København Ø. 

Hvis original avisside ikke haves, kan fotokopi indsendes. Kopien skal have samme format som den originale side. 

Indstillingerne skal være modtaget senest tirsdag 6. april – efter påske. Man skal være medlem af Danske Medier for at deltage i konkurrencen. 

Deltagergebyr

Deltagergebyret afhænger af klassen. Landsdækkende aviser betaler kr. 750,- i grundgebyr og kr. 300,-  pr. indsendt bidrag mens lokale og regionale aviser betaler kr. 500,- i grundgebyr og 200,- kr. pr. indsendt bidrag.

Betaling sker via Danske Mediers konto i Danske Bank:
Reg. nr. 3001, Konto nr. 4183 10 64 73.
Påfør ”Årets Avisside 2020” og avisens navn.
Betaling skal være sket inden 10. april 2021. 

Spørgsmål?

Caroline van Halsema, 
Kommunikation 
cvh@danskemedier.dk,
+45 92 82 27 67

Marianne Bugge Zederkof,
Direktør  
mbz@danskemedier.dk
+ 45 20 76 50 99

Læs også

Danske Medier lancerer ny undersøgelse om unges nyhedsvaner på årets Folkemøde

På Folkemødet præsenterede Danske Medier i dag en ny undersøgelse lavet i samarbejde med Kantar Gallup om danske unges nyhedsvaner og brug af sociale medier. Med en paneldebat blev der stillet skarpt på vigtige spørgsmål om de unge som fremtidens mediebrugere, og hvordan vi klæder dem på til at forholde sig kritisk i et digitalt nyhedsunivers.

Pressemeddelelse: Ny fælles dansk handlingsplan for journalisters sikkerhed

Journalister skal trygt kunne arbejde uden at blive truet eller udsat for chikane. Derfor er Dansk Journalistforbund, Danske Medier, International Media Support, UNESCO Danmark, Justitsministeriet og Kulturministeriet blevet enige om en ny fælles dansk handlingsplan for sikkerhed for journalister, som bl.a. vil styrke indberetning af sager og monitorering af overgreb.

Nu åbnes for indstillinger til PrixAudio 2022

28. oktober løber PrixAudio af stablen og afholdes igen på Axelborg i København. Inden sidste års event relanceredes konkurrencen og omdøbtes fra PrixRadio til PrixAudio, så konkurrencen fremover kunne sætte fokus på og inkludere alle former for lyd. Radio, on-demand, lydbøger, fortællinger og podcasts.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev