Web_artikel
 

mereRadio samler endnu flere danske radiostationer

Pressemeddelse

Ved lanceringen i september tilbød mereRadio alle de danske nationale og lokale kommercielle stationer en fælles distributionsplatform. Nu bliver der også mulighed for at de mange mindre ikke-kommercielle kanaler bliver tilgængelige i tjenesten.

SAML (Sammenslutningen af Medier i Lokalsamfundet) og mereRadio har indgået et samarbejde om at distribuere de lokale ikke-kommercielle radiostationer De første seks stationer og  sendesamvirker er allerede tilgængelige og mange flere vil blive tilføjet i løbet af sommeren.

  • Sendesamvirket Djurslandskanalen
  • Voksenradio DK – Frederikshavn Lokalradio
  • Hvidovre Nærradio
  • Sendesamvirket i Fredensborg for Radio Humleborg og Jazzkanalen
  • Radio Jazz København
  • Frederikshavn Cultur og Musik Radio Vendsyssel FM

– Ikke-kommercielle lokal radiostationer er vigtige for mangfoldigheden, ytringsfriheden og demokratiet. SAMLs oppgave er at sørge for bedst mulige vilkår for de lokale medier, vi er derfor glade for samarbejdet med mereRadio, så de lokale stationer bliver mere tilgængelige for lytterne, siger Sekretariatsleder i SAML, Gitte Thomsen.

Danske radiolyttere kan benytte tilbuddet gennom mereRadio appen og mereRadio.dk, men også via smartspeakers som Sonos, Bose og Google Home, samt i bilen via Apple CarPlay og Android Auto.

”Vi er meget tilfredse med at kunne tilbyde et endnu større udbud af dansk radioindhold, specielt i disse tider, hvor danskerne søger mere lokal information end nogensinde, siger Formand for mereRadio.‟

Marianne Bugge Zederkof, Direktør i Danske Medier

For spørgsmål kontakt

Formand for mereRadio direktør Marianne Bugge Zederkof +45 20765099
Country Manager mereRadio DK, Ole Jørgen Torvmark, +47 924 30 600
Sekretariatsleder Gitte Thomsen, SAML, Tlf. 9813 9681

SAML er en landsdækkende paraply-organisation for de ikke-kommercielle lokale elektroniske mediers landsorganisationer. SAML blev stiftet den 10. marts 2005. Formålet er at koordinere aktiviteterne blandt de deltagende landsorganisationer ud fra ønsket om at styrke de ikke-kommercielle lokale elektroniske mediers vilkår bedst muligt.

Mest læste

Læs også

Danske Mediers Digitale Priser 2020

Har du eller din kollega lavet årets bedste digitale historie eller fået årets bedste digitale ide i 2020? Danske Medier inviterer endnu engang hele den danske mediebranche til at deltage i konkurrencen om Danske Mediers Digitale Priser 2020.

Interessen er overvældende, men på to afgørende områder halter podcastere stadig efter andre mediefolk

Et stigende antal danskere får deres nyheder, underholdning, sport og kultur via podcasts. Fra 2017 til 2020 er der sket en fordobling af podcastlytningen, hvilket har skabt en et fantastisk miljø af producenter, freelancere og uafhængige podcastere. Når det kommer til muligheder for at opnå juridisk vejledning og offentlig støtte, halter podcastere dog stadig bagud i forhold til andre mediefolk.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbreve

Modtag Aktuelt fra Danske Medier.

Danske Mediers nyhedsbreve giver dig aktuelt indhold fra og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder om events, gå-hjem-møder og kurser. Nyhedsbrevet Danske Medier kan herudover indeholde annoncer fra interessenter i mediebranchen. 

Danske Medier udkommer med følgende nyhedsbreve: 

  • Nyhedsbrevet Danske Medier udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.
  • Nyhedsbrevet Digitalt udkommer hver fredag i lige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev(e)