Thomas_artikel
 

Redaktørernes Dag – Lydsporet LIVE og meget mere

Pressemeddelse

Keynotes – Samtalesaloner – Networking – Presselogen Live – ny viden og hemmelig gæst

Danske Mediers årlige arrangement for redaktører finder sted tirsdag 12. november og arrangeres i samarbejde med TV2 på Kvægtorvet i Odense.

Årets emne er Redaktionelt lederskab, og det vil bl.a. Anne Engdal Stig Christensen, Christian Jensen, Esben Seerup og Mette Østergaard give deres bud på.

Ligesom Director of Newsroom Product Greb Barber fra Washington Post og Alexandra Borchardt fra Reuters Institute vil bringe det internationale perspektiv.

Dagen byder også på en sær udgave af Presselogen LIVE, og som vanligt afsluttes med middag og den hemmelige gæst.

Den hemmelige gæst er i år pakket ind i en særudgave af Lydspor live på Redaktørernes Aften.

Der er lagt op til latter, eftertænksomhed og inspiration, når podcastværten Thomas Stokholm får en hemmelig gæst på scenen under middagen til Redaktørernes Aften. Thomas har sagt ja til at afvikle en særudgave af Lydspor live til ære for deltagerne på årets konference for redaktører i Danmark. Dog bliver den ikke optaget, og gæsten taler uden for citat.

”Lydsporet fungerer mindst lige så godt live, som i et studie. Vi prøvede det på Folkemødet, da Per Mikael var i stolen. Han blev stærkt bevæget efter blot to minutter. Konceptet bringer stærke følelser og erindringer frem hos dem, jeg interviewer. Også selvom der er publikum på”.

Thomas Stokholm

Med afviklingen af Lydspor live er det traditionen med en hemmelig taler under middagen, der ligesom resten af konferencen er under fornyelse. Hvem gæsten i Lydsporet bliver, bliver altså holdt hemmeligt. Men lover, at vi har inviteret en spændende og kendt personlighed, som med garanti har meget på hjerte.

”Det er på en måde surt ikke at kunne afsløre, hvem vi får besøg af. Eller bruge det i markedsføringen af konferencen. Men det handler om deltagernes tillid til, at vi som arrangører leverer varen. Men at Thomas stiller sit podcast-koncept til rådighed, kan vi jo stolt annoncere”, siger Aslak Gottlieb, konferencens programlægger.

Hvilken kategori af personligheder er vi så ude i? Det er også hemmeligt. Men da gæsterne ikke optræder to gange i Lydsporet, er en række gode navne allerede udelukket. Foruden Per Mikael Jensen, har Leonora Christine Skov, Umut Sakarya, Peter Mygind, Thure Lindhardt, Inger Støjberg og Natasha Al-Hariri været gæster.

Læs mere om konferencen her.

Mest læste

Læs også

Danske Mediers Digitale Priser 2020

Har du eller din kollega lavet årets bedste digitale historie eller fået årets bedste digitale ide i 2020? Danske Medier inviterer endnu engang hele den danske mediebranche til at deltage i konkurrencen om Danske Mediers Digitale Priser 2020.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbreve

Modtag Aktuelt fra Danske Medier.

Danske Mediers nyhedsbreve giver dig aktuelt indhold fra og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder om events, gå-hjem-møder og kurser. Nyhedsbrevet Danske Medier kan herudover indeholde annoncer fra interessenter i mediebranchen. 

Danske Medier udkommer med følgende nyhedsbreve: 

  • Nyhedsbrevet Danske Medier udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.
  • Nyhedsbrevet Digitalt udkommer hver fredag i lige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev(e)