Phone_DMA_Artikel
 

Danske Medier Arbejdsgiver bliver en del af Dansk Erhverv

For at sikre en bedre service og rådgivning af danske mediearbejdsgivere har bestyrelsen for Danske Medier Arbejdsgiver indstillet til foreningens generalforsamling, at arbejdsgiverorganisationen optages i Dansk Erhverv. Dermed er de 70 medlemmer af Danske Medier Arbejdsgiver på vej til at blive en del af et vidtforgrenet fagligt fællesskab med stor gennemslagskraft.

Kommentar fra Danske Medier Arbejdsgiver

”Med optagelsen i Dansk Erhverv får Danske Medier Arbejdsgiver adgang til et udvidet fagligt fællesskab med en række stærke kompetencer inden for den ansættelsesretlige rådgivning, som i den grad vil komme medlemmerne til gode. Da samtlige medarbejdere i Danske Medier Arbejdsgiver følger med over i Dansk Erhverv, kan vi samtidig bevare den specialiserede erfaring med medieområdet til gavn for medlemmerne,” siger Stig Ørskov, formand for Danske Medier Arbejdsgiver.

Sammenlægningen af Danske Medier Arbejdsgiver med Dansk Erhverv vedrører udelukkende arbejdsgiverspørgsmål, mens interessevaretagelse på alle andre områder forbliver i regi af brancheorganisationen Danske Medier, som fortsætter uændret og helt uafhængig af Dansk Erhverv.

Kommentar fra Dansk Erhverv

“Vi er meget glade for, at Danske Medier Arbejdsgiver ønsker optagelse i Dansk Erhverv. De journalistisk redigerede medier spiller en betydningsfuld og afgørende rolle for vores demokrati og samfund. Samtidig er medierne virksomheder, der bidrager med arbejdspladser i hele Danmark. Vi tror, at der kan skabes store synergieffekter ved at samle arbejdsgiverdelen og den ansættelsesretlige rådgivning til gavn for medlemmerne af begge organisationer – ligesom vi også har mange fælles ønsker i forhold til at sikre gode rammevilkår forvirksomhederne. Vi ser meget frem til det kommende samarbejde,” siger Brian Mikkelsen, adm. direktør i Dansk Erhverv.

Om Danske Medier Arbejdsgiver

Danske Medier Arbejdsgiver har til formål at varetage medlemsvirksomhedernes interesser i alle forhold, der berører deres ansatte. Danske Medier Arbejdsgiver rådgiver, støtter og servicerer den enkelte virksomheds ledelse og administration. Danske Medier Arbejdsgiver forhandler, rådgiver og leverer det juridiske bagland i alle de forhold, der er relevante for en medievirksomhed og dens kommercielle ytringsfrihed.

Om Dansk Erhverv

Dansk Erhverv repræsenterer 18.000 medlemsvirksomheder og flere end 100 brancheforeninger. Vi er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for et af verdens mest handlekraftige erhvervsliv. Vi tilbyder rådgivning inden for medarbejder- og virksomhedsforhold og politisk gennemslagskraft. Vi arbejder for, atDanmark bliver verdens bedste land at drive virksomhed i.

For yderligere kontakt

Danske Medier Arbejdsgiver: PR- og kommunikationskonsulent Martin Paludan på 30241274 Dansk Erhverv: Pressechef Lars Ohlsen på telefon 41870818

Læs også

Nu åbner Toplisterne igen

Dansk Online Index – den officielle måling af den danske onlinetrafik – åbner i morgen for daglig opdatering af de mest besøgte danske websites.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbreve

Modtag Aktuelt fra Danske Medier.

Danske Mediers nyhedsbreve giver dig aktuelt indhold fra og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder om events, gå-hjem-møder og kurser. Nyhedsbrevet Danske Medier kan herudover indeholde annoncer fra interessenter i mediebranchen. 

Danske Medier udkommer med følgende nyhedsbreve: 

  • Nyhedsbrevet Danske Medier udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.
  • Nyhedsbrevet Digitalt udkommer hver fredag i lige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev(e)