DMA_artikel
 

DMA orientering vedr. arbejdsgivers sygedagpengerefusion

Danske Medier Arbejdsgiver (DMA) har onsdag den 6. november 2019  udsendt  en orientering vedr. arbejdsgivers sygedagpengerefusion.

Højesteret har netop taget stilling til arbejdsgiveres ret til modregning af tabt sygedagpengerefusion. Danske Medier Arbejdsgiver har lavet en orientering om afgørelsen.

Hvis din medievirksomhed er medlem af DMA, men ikke har modtaget orienteringen, og du ønsker at få orienteringen tilsendt, bedes du kontakte Julie Overby Rasmussen på jor@mediearbejdsgiverne.dk. 

Orienteringen er fremsendt til HR-, distribution- og administrations ansvarlige i medlemsvirksomhederne. 

Læs også

Sådan vindes kampen for troværdig informa­tion

Med historisk mange valg over hele verden og en stigning i des- og misinformation, befinder frie samfund og publicistiske medier sig i en brydningstid. Vi kan ikke tage troværdig information for givet. Vi skal aktivt kæmpe for den – for demokratiets skyld.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev