DMA_artikel
 

DMA orientering vedr. overgangsprotokollat og en tilpasning af de eksisterende bestemmelser til den nye ferielov

Danske Medier Arbejdsgiver (DMA) har torsdag den 2. april 2020  udsendt  en orientering vedr. overgangsprotokollat og en tilpasning af de eksisterende bestemmelser til den nye ferielov.

DMA og 3F er blevet enige om et overgangsprotokollat og en tilpasning af de eksisterende bestemmelser til den nye ferielov i budoverenskomst mellem DMA og 3F (den røde overenskomst). Det får betydning allerede fra 1. maj 2020 i forhold til blandt andet feriefridage.

Hvis din medievirksomhed er medlem af DMA, men ikke har modtaget orienteringen, og du ønsker at få orienteringen tilsendt, bedes du kontakte DMA på dma@mediearbejdsgiverne.dk. 

Læs også

Politisk makværk i kviklånsloven

Der er indkaldt til nye forhandlinger om udbedring at uhensigtsmæssigheder i den såkaldte ”kviklånslov”. Brancheforeningerne for de private medier, annoncører, reklame og mediebureauer at komme med en klar opfordring til, at problemstillingerne løses for alle områder, og at man ikke kun finder en undtagelse for DBU’s spillertrøjer.

Danske Mediers cookie-vejledning

På grundlag af drøftelser med bl.a. Datatilsynet og IAB Europe er Danske Medier kommet frem til en udformning af et cookiesamtykke, der både er godkendt af IAB Europe i henhold til TCF v2, og som Datatilsynet ikke har afvist.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbreve

Modtag Aktuelt fra Danske Medier.

Danske Mediers nyhedsbreve giver dig aktuelt indhold fra og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder om events, gå-hjem-møder og kurser. Nyhedsbrevet Danske Medier kan herudover indeholde annoncer fra interessenter i mediebranchen. 

Danske Medier udkommer med følgende nyhedsbreve: 

  • Nyhedsbrevet Danske Medier udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.
  • Nyhedsbrevet Digitalt udkommer hver fredag i lige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev(e)