DMA_artikel
 

DMA orientering vedr. overgangsprotokollat og en tilpasning af de eksisterende bestemmelser til den nye ferielov

Danske Medier Arbejdsgiver (DMA) har torsdag den 2. april 2020  udsendt  en orientering vedr. overgangsprotokollat og en tilpasning af de eksisterende bestemmelser til den nye ferielov.

DMA og 3F er blevet enige om et overgangsprotokollat og en tilpasning af de eksisterende bestemmelser til den nye ferielov i budoverenskomst mellem DMA og 3F (den røde overenskomst). Det får betydning allerede fra 1. maj 2020 i forhold til blandt andet feriefridage.

Hvis din medievirksomhed er medlem af DMA, men ikke har modtaget orienteringen, og du ønsker at få orienteringen tilsendt, bedes du kontakte DMA på dma@mediearbejdsgiverne.dk. 

Mest læste

Læs også

Status på nødhjælp til virksomheder og gældende regler for arbejdsgivere: Gode første skridt, men flere instrumenter vil skulle i brug

Hos Danske Medier følger vi løbende udviklingen for vores medlemmer og er opmærksomme på, at mange allerede i en periode har været ramt af markante økonomiske tab som følge af faldende annonceindtægter. Danske Medier hæfter sig for nuværende ved, at der også fra regeringens side bliver udtrykt forståelse af, at flere instrumenter vil skulle i brug.

Vigtig ny vejledning fra Datatilsynet

Datatilsynet har udgivet en ny vejledning om behandling af personoplysninger om hjemmesidebesøgende, der indeholder væsentlige stramninger ift. gældende praksis.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbreve

Modtag Aktuelt fra Danske Medier.

Danske Mediers nyhedsbreve giver dig aktuelt indhold fra og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder om events, gå-hjem-møder og kurser. Nyhedsbrevet Danske Medier kan herudover indeholde annoncer fra interessenter i mediebranchen. 

Danske Medier udkommer med følgende nyhedsbreve: 

  • Nyhedsbrevet Danske Medier udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.
  • Nyhedsbrevet Digitalt udkommer hver fredag i lige uger, undtagen i ferieperioder.
  • Nyhedsbrevene Radio, Ugeaviser og Research, udkommer flere gange årligt, når der er relevant og aktuelt indhold.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev(e)