Phone_DMA_Artikel
 

Danske Medier Arbejdsgiver bliver en del af Dansk Erhverv

1. september bliver Danske Medier Arbejdsgiver optaget i Dansk Erhverv. Det sker for at sikre en bedre service og rådgivning af medlemmerne, som vedtog optagelsen på foreningens generalforsamling den 26. maj 2021. 

Med optagelsen i Dansk Erhverv bliver de 70 medlemmer af Danske Medier Arbejdsgiver en del af et vidtforgrenet fagligt fællesskab med stor gennemslagskraft.

Kommentar fra Danske Medier Arbejdsgiver

”Med optagelsen i Dansk Erhverv får Danske Medier Arbejdsgiver adgang til et udvidet fagligt fællesskab med en række stærke kompetencer inden for den ansættelsesretlige rådgivning, som i den grad vil komme medlemmerne til gode. Da samtlige medarbejdere i Danske Medier Arbejdsgiver følger med over i Dansk Erhverv, kan vi samtidig bevare den specialiserede erfaring med medieområdet til gavn for medlemmerne,” siger Stig Ørskov, formand for Danske Medier Arbejdsgiver.

Sammenlægningen af Danske Medier Arbejdsgiver med Dansk Erhverv vedrører udelukkende arbejdsgiverspørgsmål, mens interessevaretagelse på alle andre områder forbliver i regi af brancheorganisationen Danske Medier, som fortsætter uændret og helt uafhængig af Dansk Erhverv.

Kommentar fra Dansk Erhverv

“Vi er meget glade for, at Danske Medier Arbejdsgiver ønsker optagelse i Dansk Erhverv. De journalistisk redigerede medier spiller en betydningsfuld og afgørende rolle for vores demokrati og samfund. Samtidig er medierne virksomheder, der bidrager med arbejdspladser i hele Danmark. Vi tror, at der kan skabes store synergieffekter ved at samle arbejdsgiverdelen og den ansættelsesretlige rådgivning til gavn for medlemmerne af begge organisationer – ligesom vi også har mange fælles ønsker i forhold til at sikre gode rammevilkår forvirksomhederne. Vi ser meget frem til det kommende samarbejde,” siger Brian Mikkelsen, adm. direktør i Dansk Erhverv.

Om Danske Medier Arbejdsgiver

Danske Medier Arbejdsgiver har til formål at varetage medlemsvirksomhedernes interesser i alle forhold, der berører deres ansatte. Danske Medier Arbejdsgiver rådgiver, støtter og servicerer den enkelte virksomheds ledelse og administration. Danske Medier Arbejdsgiver forhandler, rådgiver og leverer det juridiske bagland i alle de forhold, der er relevante for en medievirksomhed og dens kommercielle ytringsfrihed.

Om Dansk Erhverv

Dansk Erhverv repræsenterer 18.000 medlemsvirksomheder og flere end 100 brancheforeninger. Vi er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for et af verdens mest handlekraftige erhvervsliv. Vi tilbyder rådgivning inden for medarbejder- og virksomhedsforhold og politisk gennemslagskraft. Vi arbejder for, at Danmark bliver verdens bedste land at drive virksomhed i.

Læs også

Sådan vindes kampen for troværdig informa­tion

Med historisk mange valg over hele verden og en stigning i des- og misinformation, befinder frie samfund og publicistiske medier sig i en brydningstid. Vi kan ikke tage troværdig information for givet. Vi skal aktivt kæmpe for den – for demokratiets skyld.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev