Louise Brincker Administrerende direktør hos Danske Medier & Danske Medier Arbejdsgiver
 

Danske Medier sænker medlemskontingent for at støtte økonomisk presset mediebranche

Danske Medier og Danske Medier Arbejdsgiver sænker medlemskontingentet med henholdsvis 50 og 26 procent i 2020. Det blev vedtaget på dagens respektive generalforsamlinger for at støtte medierne, der er økonomisk pressede af coronakrisen.

Adm. direktør i Danske Medier Louise Brincker udtaler:

”På trods af den kommende hjælpepakke til medierne kommer krisen til at kunne mærkes i hele 2020. Selvom kontingentnedsættelserne kun er et lille tiltag, vil det forhåbentlig kunne mærkes rundt om på redaktionerne. Deres arbejde er kun blevet vigtigere i lyset af coronakrisen, hvor danskerne har tilkendegivet, at de har stor tillid til dansk journalistik.”

Danske Medier

Louise Brincker
Administrerende direktør hos Danske Medier & Danske Medier Arbejdsgiver

lbr@danskemedier.dk
Mobil: 29 77 33 77
Dir. tlf: 33 97 40 00

 

Læs også

Facebook har præsenteret trylleformular, som skal skabe forvirring i mediebranchen

“Det er en skam, at Facebook også i Danmark har valgt bøllemetodernes brede sti. Man kan kun håbe det er en fejl. Fra Danske Mediers side havde vi virkelig troet, at man ville have ændret tilgang efter skandalen i Australien, hvor Facebook udelukkede nyhedsmedierne fra platformen,” udtaler formand for Danske Medier, Jesper Rosener.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbreve

Modtag Aktuelt fra Danske Medier.

Danske Mediers nyhedsbreve giver dig aktuelt indhold fra og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder om events, gå-hjem-møder og kurser. Nyhedsbrevet Danske Medier kan herudover indeholde annoncer fra interessenter i mediebranchen. 

Danske Medier udkommer med følgende nyhedsbreve: 

  • Nyhedsbrevet Danske Medier udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.
  • Nyhedsbrevet Digitalt udkommer hver fredag i lige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev