Anders Bording_header_nyhed22
 

Nu er der åbent for indstillinger til Anders Bording Priserne 2022

Du kan nu indstille dit bidrag til Anders Bording Priserne 2022, som sætter fokus på og hylder specialmediernes arbejde. Vinderne fra 2021 udmærkede sig blandt andet ved at ramme bredt med dagsordenssættende journalistik og formidling og ved at gentænke det digitale møde med læserne. I år afholdes prisuddelingen den 1. september hos Altinget.

Juryen, der bedømmer indstillingerne, består i år af:

  • Karsten Kolding, selvstændig ledelses- og kommunikationsrådgiver
  • Bo Mikael, Journalist, selvstændig konsulent
  • Bille Sterll, Selvstændig journalist og kommunikatør
  • Marianne Søndergaard, kommunikationschef Hotel- og Restaurantskolen, tidligere redaktionschef.

"Special- og nichemediers arbejde er essentielt. De bidrager til nuanceret og specialiseret oplysning og dermed et stærkt pluralistisk medieudbud, og er ofte først i den publicistiske fødekæde. I en tid, hvor nyheds- og informationsstrømmen er enorm og tempoet er hurtigere end nogensinde, er der stor efterspørgsel efter medier, der giver dybdegående viden indenfor specifikke fagområder. Derfor mener vi også, at det er på sin plads, at vi hylder deres bidrag og indsatser til den samlede mediebranche og vores samfund," lyder det fra adm. direktør i Danske Medier Mads Brandstrup.

Kontakt

Nikolaj Lægaard Simonsen, 
Politisk konsulent
nls@danskemedier.dk,
+ 45 40 42 42 63

Læs også

Sådan vindes kampen for troværdig informa­tion

Med historisk mange valg over hele verden og en stigning i des- og misinformation, befinder frie samfund og publicistiske medier sig i en brydningstid. Vi kan ikke tage troværdig information for givet. Vi skal aktivt kæmpe for den – for demokratiets skyld.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev