Anders Bording_header_nyhed22
 

Nu er der åbent for indstillinger til Anders Bording Priserne 2022

Du kan nu indstille dit bidrag til Anders Bording Priserne 2022, som sætter fokus på og hylder specialmediernes arbejde. Vinderne fra 2021 udmærkede sig blandt andet ved at ramme bredt med dagsordenssættende journalistik og formidling og ved at gentænke det digitale møde med læserne. I år afholdes prisuddelingen den 1. september hos Altinget.

Juryen, der bedømmer indstillingerne, består i år af:

  • Karsten Kolding, selvstændig ledelses- og kommunikationsrådgiver
  • Bo Mikael, Journalist, selvstændig konsulent
  • Bille Sterll, Selvstændig journalist og kommunikatør
  • Marianne Søndergaard, kommunikationschef Hotel- og Restaurantskolen, tidligere redaktionschef.

"Special- og nichemediers arbejde er essentielt. De bidrager til nuanceret og specialiseret oplysning og dermed et stærkt pluralistisk medieudbud, og er ofte først i den publicistiske fødekæde. I en tid, hvor nyheds- og informationsstrømmen er enorm og tempoet er hurtigere end nogensinde, er der stor efterspørgsel efter medier, der giver dybdegående viden indenfor specifikke fagområder. Derfor mener vi også, at det er på sin plads, at vi hylder deres bidrag og indsatser til den samlede mediebranche og vores samfund," lyder det fra adm. direktør i Danske Medier Mads Brandstrup.

Kontakt

Nikolaj Lægaard Simonsen, 
Politisk konsulent
nls@danskemedier.dk,
+ 45 40 42 42 63

Læs også

Ny rapport: Rekordhøj vækst i digital annonceomsætning er gode nyheder, men techgiganter indtager stadig større markedsandele

Friske tal fra rapporten “Online Markedsstatistik 2021” af Danske Medier og Kreativitet & Kommunikation viser en markant fremgang på det digitale annoncemarked i 2021. Udviklingen står i kontrast til et coronaramt 2020, hvor stigningen i annonceomsætning fra 2019 til 2020 var meget beskeden. Samtidig udgør techgiganters markedsandele over halvdelen af den digitale omsætning. Det advarer Danske Medier mod og opfordrer Folketinget til at følge i EU’s spor og stramme grebet om big tech.

Høringssvar vedrørende udkast til forslag til lov om delvis undtagelse af den uafhængige task force vedrørende Scandinavian Star fra reglerne i lov om offentlighed i forvaltningen m.v.

Danske Medier har med tak modtaget Justitsministeriets høringsbrev af 15. marts 2022 med opfordring til at fremkomme med bemærkninger til lovforslaget om delvis undtagelse af den uafhængige task force om reder-, ejer- og forsikringsforholdene vedrørende Scandinavian Star fra reglerne i lov om offentlighed i forvaltningen m.v.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev