1600x900_dmlogo
 

Webinar for medlemmer: Bliv klogere på konsekvenserne af DSA og DMA

Tirsdag 4. oktober kl. 14-15.00

Inden for de sidste måneder er der landet aftaler i EU om regulering af konkurrenceforhold til techgiganter og regulering af indhold på digitale platforme. De såkaldte Digital Markets Act og Digital Services Act.

Det overordnede formål har været at regulere de helt store digitale spillere på markedet og at få bedre styr på det ulovlige indhold, der findes online. Medier er ikke direkte i søgelyset for reguleringen, men de medfører begge ændrede vilkår og enkelte krav, som danske udgivere skal være opmærksomme på.

Danske Medier og News Media Europe inviterer derfor til et online orienteringsmøde om de to forslag med et særligt fokus på, hvad reglerne betyder for danske medier. Dertil vil der være mulighed for at stille spørgsmål.

Der er lukket for tilmelding til webinaret. Skriv til ahb@danskemedier.dk, hvis du ønsker at deltage. 

For eventuelle spørgsmål til arrangementet, kontakt politisk rådgiver Anne Hedeager Bentsen, ahb@danskemedier.dk.

Læs også

Sådan vindes kampen for troværdig informa­tion

Med historisk mange valg over hele verden og en stigning i des- og misinformation, befinder frie samfund og publicistiske medier sig i en brydningstid. Vi kan ikke tage troværdig information for givet. Vi skal aktivt kæmpe for den – for demokratiets skyld.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev