Bliv målt

Danske Medier Research står – i samarbejde med medlemmer af Danske Medier og øvrige interessenter – for (at drive og udvikle) de officielle opgørelser af medieforbruget for en række mediegrupper i Danmark.

Måling af læsning, lytning og brug af digitale medier udføres i branchesamarbejde og sikrer både en meget detaljeret beskrivelse af udviklingen i brugen af de enkelte medier og forbruget i Danmark som helhed, og giver medier og annoncører en fælles platform for beskrivelse af medieforbruget i forskellige målgrupper.

Medieforbruget i Danmark opgøres via en række forskellige analyser og ad hoc undersøgelser, der dækker over danskernes forbrug af både analoge og digitale medier. Herunder kan du læse om de forskellige typer målinger, finde de nyeste tal og tilmelde dit medie. 

Danske Medier Research forestår de officielle branchemålinger af de fleste grupper af medier i Danmark.

Når du indtræder i de brancheanerkendte målinger i Danmark, indgår du i et forpligtende fællesskab til drift af målingerne. Det vil sige, at du som en deltagende udgiver indenfor målingerne i de enkelte mediegrupper, indgår aktivt i arbejdet med udformning og udvikling af disse. Prisen for at deltage i de forskellige målinger er, udover graden af tilknytning til foreningen Danske Medier, derfor også tæt knyttet til deltagerkredsen som helhed.

Kontakt os for tilmelding til en eller flere af vores målinger.

Marianne Bugge Zederkof
Direktør, cand.merc.

mbz@danskemedier.dk
Mobil: 20 76 50 99
Dir. nr.: 33 97 42 31

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev