Indlæser Begivenheder

Anders Bording Priserne 2021

Det er muligt at indstille bidrag til priserne frem til 28. maj.
Arrangementet den 26. august er grundet de fortsatte forsamlingsrestriktioner begrænset til 75 pladser, og maks. fem deltagere fra samme medie kan derfor tilmelde sig.
Er der udsolgt, og ønsker du at skrive dig på venteliste, eller har du andre spørgsmål vedrørende din tilmelding, kan du henvende dig til Nikolaj Lægaard Simonsen på nls@danskemedier.dk.
Ved fakturering frem for betaling med kreditkort tillægges et gebyr på 350,- kr.

Program 

VELKOMMEN
Gitte Hejberg, formand for Danske Mediers Fagudvalg for Specialmedier
AKTIVISME VED SPECIALMEDIER,
Peter Bro, Centerleder ved Center for Journalistik, SDU
Aktivistisk journalistik fylder stadig mere i mediebilledet. Men hvor går grænsen mellem journalistik og aktivisme? Og hvad er potentialet for specialmedier ved en mere aktivistisk tilgang til journalistikken? Leder af Journalistuddannelserne på SDU, professor Peter Bro, har skrevet flere bøger om journalistisk aktivisme, og har udviklet et såkaldt ‘aktivisme barometer’, som han vil præsentere for første gang.
FRA START UP TIL MILLIONOMSÆTNING, 
Camilla Bergman, Adm. direktør hos Breakit
Det svenske erhvervsmedie Breakit startede i 2015 som udbrydermedie og har på rekordtid vundet en stribe journalistiske hæderspriser. Breakit er i dag blandt de mest læste nichemedier for økonomi og erhverv i Sverige. Økonomidirektør Camilla Bergmann fortæller om rejsen fra start up til økonomisk succes.
UDDELING AF ÅRETS PRISER
Karsten Kolding, juryformand
Idéprisen
Medieprisen
Journalistprisen
SANDWICH OG VIN

Detaljer

Dato:
26. august 2021
Tidspunkt:
15:00 - 18:00
Pris:
DKK 250

Sted

Altinget
Ny Kongensgade 10
København, 1472 Danmark
+ Google Maps

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Bording Priserne 2021
26. august, Altingets Gård
DKK 250,00 ex. moms
Ubegrænset