Indlæser Begivenheder

Radiodays 2020

RADIODAYS UDSKYDES TIL 29. JANUAR 2021

Radiodays, der skulle have fundet sted 2. oktober, udskydes til 29. januar 2021.

Danske Medier, DR, Radio4 og Bauer Media samler endnu engang branchen til en dag med fokus på radio, lyd, podcast, programudvikling og udenlandsk erfaring.

To nye public service stationer og flere kommercielle kanaler er kommet til, podcast er eksploderet, samtidig med at Corona-krisen desværre har sat sine spor og skabt kommercielle udfordringer for hele branchen.

Programmet tilrettelægges i et samarbejde mellem Ole Mølgaard og programgruppen, der bl.a. består af Rune Born Schwartz fra Bauer Media, Søren Brunsgaard fra Center for Podcasting; Rikke Hedman, Radio4 samt Peder Meisner, Tine Maria Borresø, Peter Nigel og Hanne Barslund fra DR.  Derudover afholdes en række møder med aktører i branchen med henblik på at få sammensat så alsidigt og relevant et program som muligt.

Radiodays får tre spor, der fyldes med talere, oplægsholdere og undervisere fra både indland og udland. Festivalen vil have et stærkt fokus på, hvordan der bliver skabt kvalitetsradio – hvor mediet er minutterne værd for lytterne. Konferencen vil have et spor, der handler om, hvordan man forløser den gode historie, et spor om radio som fællesskabsmedie og et tredje spor om brugeradfærd, markedsudvikling og strategi. Efterhånden som programmet bliver til, vil man kunne følge med på Radiodays.dk.

Medlemmer af Danske Medier, kan med en rabatkode købe konferencebilletter til særlige medlemspriser. Rabatkoden kan rekvireres ved henvendelse til Marianne Bugge Zederkof.

Kontakt:

Marianne Bugge Zederkof, Formand for Radiodays Danmark, +45 20765099

Detaljer

Dato:
29. januar 2021
Tidspunkt:
09:00 - 20:00

Arrangører

Danske Medier
DR
Bauer Media
Radio4

Sted

DGI Byen
Tietgensgade 65
København, 1704 Danmark
+ Google Maps