Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Erfaringsmøde for radiomedlemmer – Odense

Danske Medier har rettet henvendelse til Radio- og tv-nævnet for at få gennemført et genudbud af de ledige DAB-Blok 3 tilladelser. I forlængelse heraf sætter foreningen ved dette medlemsmøde fokus på distribution via DAB.

Forskellige aktører er inviteret til at komme med deres erfaringer, og der vil være lejlighed til at drøfte samarbejdet med Energistyrelsen om sendetilladelser og frekvenser. Endeligt har vi inviteret Frank Klausen fra Kantar Gallup til at fortælle om de seneste lyttertal på de kommercielle lokalradiostationer og ikke mindst implementeringen af den nye headphone-løsning.

Detaljer

Dato:
10. maj 2021
Tidspunkt:
09:00 - 13:00
Pris:
Gratis

Arrangør

Danske Medier

Sted

Jysk Fynske Medier, Odense
Banegårdspladsen 1
Odense, Danmark
+ Google Maps

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev