Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ugeavisernes Efterårsseminar 2021

I år afholdes Ugeavisernes Efterårsseminar den 6. oktober 2021, traditionen tro i smukke omgivelser på Hotel Koldingfjord.

Se program for Ugeavisernes Efterårsseminar 2021.

 

Vilkår
Frist for tilmelding er den 24. september. Vi kan ændre navnet på din reservation, men har ikke mulighed for at refundere billetter. Ved fakturering frem for betaling med kreditkort tillægges et gebyr på 350,- kr.

Ønsker du at købe billet til konferencen efter fristen, eller har du spørgsmål vedrørende din tilmelding kan de rettes til Caroline van Halsema, cvh@danskemedier.dk.

Ugeavisernes Årspriser

Detaljer

Start:
6. oktober 2021 09:00
Slut:
7. oktober 2021 10:00
Pris:
1995$ – 3695$

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev