Fonde og hæderspriser

Anders Bording Priserne – indsendt bidrag senest 21. marts 2018

Priserne uddeles 8. juni kl.14.00 på Københavns Rådhus.

Tiden er inde til at finde de bedste præstationer inden for specialmedier i det forløbne år og indstille kandidater til Anders Bording-priserne 2018.

Der skal i 2018 uddeles op til tre Bording-statuetter – en mediepris og en journalistpris – og juryen har også mulighed for at uddele en særpris, hvis den finder grundlag for det.

Priserne er:

Journalist-prisen: uddeles til en person eller et team for en bemærkelsesværdig journalistisk præstation i et specialmedie.

Medie-prisen: uddeles til et specialmedie, der i særlig grad er i stand til at ramme sin målgruppe og/eller opbygge en forretningsmodel og derfor bør tjene til inspiration for andre.

Indstillede bidrag skal være offentliggjort efter 1. januar 2017.

Se statutterne for prisen.

Indstillinger skal indsendes senest onsdag 21. marts 2018. Der skal indsendes fire eksemplarer af artikler/blade sammen med deltagerblanket til Danske Medier, Pressens Hus, Skindergade 7, 1159 København K. Kuverten bedes mærket ”Bording”. Hvis det er et digitalt produkt, sendes det pr. mail til priser@danskemedier.dk sammen med deltagerblanket. (Hvis der er login, bedes adgangskode medsendt).

Priserne overrækkes ved et arrangement på Københavns Rådhus fredag 8. juni kl. 14.00.


« Tilbage til Fonde og hæderspriser