Indstil til Danske Mediers Designpriser

Danske Mediers Designpriser har til formål at hylde journalistik og formidling på tværs af platforme.

Den nye konkurrence rummer fem priser, der uddeles til hhv. lokale/regionale medier og landsdækkende medier, samt en særpris, der udpeges af juryen blandt indstillingerne.

Der uddeles dermed i alt 11 priser inden for innovation, dataformidling, kommerciel kreativitet, anvendelse af formater og samlet formidling af den journalistiske fortælling.

Ved indstilling kan der både indsendes fysiske publikationer, dagblade, ugeaviser og fagmedier samt links til digitalt indhold og materiale, der er indstillet i kalenderåret 2021. 

Frist for indstilling til Danske Mediers Designpriser 2022 er 20. april. 

Sådan indstiller du

Priser og betaling

Landsdækkende medier: 700 kr. 
Lokalt/regionalt medier: 350 kr. 

Priserne er eks. moms. 

Ved betaling skal du angive medietype.

Det er muligt at betale med kort, men ønsker I i stedet at modtage en faktura, kan det angives i formularen vha. koden ‘fakturaDP22’. 

Vær opmærksom på, at der skal indsendes en formular for hver indstilling, og at evt. fysiske indsendelser skal være modtaget 20. april. 

Caroline van Halsema, 
Kommunikation 
cvh@danskemedier.dk,
+45 92 82 27 67

Marianne Bugge Zederkof,
Direktør  
mbz@danskemedier.dk
+ 45 20 76 50 99

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev