Danske Medier og ugeaviserne

Danske Medier varetager interesserne for ugeaviserne på en lang række områder. Foreningen bidrager med politisk interessevaretagelse i både Danmark og EU, såvel som juridisk bistand, målinger og events.

Herunder kan du finde det mest relevante materiale for ugeaviserne.

Politisk interessevaretagelse

Danske Medier varetager ugeavisernes politiske interesser i en række sager.

LINK TIL RELEVANT TEMASITE

Vejledninger og værktøjer

Danske Medier udgiver en række vejledninger og værktøjer der kan hjælpe ugeaviserne i forbindelse med nye regler, lovgivning eller standarder.

IKONER/KNAPPER:

FAQ (med link til vejledningsdelen af den)

Målinger

IKONER/KNAPPER:

Oplagstal

Reklameforbrug

Webtrafik

Ugeaviserne i foreningen

I Danske Medier er der to stående udvalg, Redaktionelt udvalg og Distributionsudvalget, hvor ugeaviserne er repræsenteret, samt et fagudvalg for Ugeaviser.

Ved ønske om referat fra møder eller kontakt til udvalg kan nedenstående formular benyttes.

Nyhedsbreve

Danske Medier udgiver et nyhedsbrev for ugeaviserne der udkommer ca. seks gange årligt. Her bringes de seneste redaktionelle og kommercielle nyheder for ugeaviserne, såvel som interviews og særartikler med fokus på ugeavisområdet. Derudover udgiver Danske Medier også et ugentligt nyhedsbrev for hele mediebranchen.

TILMELDING TIL NYHEDSBREVENE: http://eepurl.com/cNzTNf

Historien

Ugeaviserne blev inden Danske Mediers dannelse i 2012 repræsenteret af foreningen Ugeaviserne. I dag varetager Danske Medier ugeavisernes interesser gennem både udvalg og interessenetværk, såvel som gennem Danske Mediers løbende politiske interessevaretagelse.

Historien om foreningen Ugeaviserne