Persondata og nyhedsbreve

Ved at tilmelde dig Danske Mediers nyhedsbreve, giver du samtykke til, at Danske Medier må sende dig digitale nyhedsbreve.

Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage ved at afmelde nyhedsbrevet på et link i bunden af nyhedsbrevet eller ved at skrive en mail til Danske Medier på mail@danskemedier.dk.

De persondata, som du giver i tilmeldingsformularen er nødvendige for at kunne sende dig de nyhedsbreve, som du har valgt at tilmelde dig, og bruges udelukkende hertil. Retsgrundlaget for behandlingen af de indsamlede data, er Danske Mediers legitime interesse i at sikre, at du modtager de ønskede nyhedsbreve, jf. Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 (f).

Danske Medier bruger Mailchimp som vores platform til nyhedsbreve. Når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, vil dine persondata derfor blive overført til denne platform til bearbejdning med henblik på udsendelse af nyhedsbreve. Mailchimp handler efter vores instruks og må ikke anvende oplysninger til egne formål.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Danske Medier, skal du rette henvendelse til mail@danskemedier.dk eller 33 97 40 00. Mener du, at der er registreret forkerte forældede data eller har du andre indsigelser mod behandlingen af dine persondata, kan du rette henvendelse samme sted. Du kan læse mere om dine rettigheder her.

Vi gemmer dine oplysninger, så længe du er tilmeldt nyhedsbrevene. Hvis du afmelder dine nyhedsbreve, gemmer vi dine oplysninger i 2 år efter at du har afmeldt nyhedsbrevet, for at kunne dokumentere, at vi har behandlet dine persondata på et lovligt grundlag i overensstemmelse med forældelsesfristen.

Er du uenig i Danske Mediers behandling af dine persondataoplysninger, kan du klage til Datatilsynet, dt@remove-this.datatilsynet.dk eller 33 19 32 00.