Fremtidens newsroom

Seminar 25. januar 2023 kl. 08.30-13 | Berlingske Media, Pilestræde 34

Tillid og autenticitet er for medierne vigtigere end nogensinde før med stigende konkurrence om brugernes opmærksomhed, sociale medier, desinformation, hybridkrig og informationsoverload. Den teknologiske transformation af vores samfund stiller nye krav til medievirksomheders arbejde og udvikling af nyhedsformaterne.  

Hvordan sikrer vi, at vi fortsat har stærke, frie medier, der griber de muligheder og værktøjer, som digitaliseringen bringer med sig og samtidig kan stå imod de risici, der også følger med?  

Og hvordan sikrer vi, at borgerne fortsat har tillid til medierne i et digitalt informationssamfund?  

Få faglig indsigt fra eksperter og bliv klogere på værktøjer til seminaret Fremtidens Newsroom, hvor du bl.a. kan møde:

  • Judy Parnall, Head of Standards and Industries, BBC
  • Andrew Jenks, Principal Program Manager, Azure Media Security and Chairperson, Coalition for Content Authenticity and Provenance
  • Claes de Vreese, Professor and Director of Digital Democracy Center, SDU
  • Johan Wilberg, Head of Analytics & Consulting, Infomedia Sweden

 

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til talerne undervejs. Spørgsmål af redaktionel karakter kan derudover vendes med oplægsholderne efter seminaret. 

Oplæggene foregår på engelsk – se det fulde program under tilmeldingsmodulet. 

Tilmelding

Det er gratis at deltage, men vi forbeholder os retten til at opkræve et no-show gebyr på 250 kr. grundet begrænsede pladser. Bliver du forhindret, eller har du spørgsmål til din tilmelding, kan du kontakte os på cvh@danskemedier.dk.

Der er lukket for tilmelding. 

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev