HANDELSBETINGELSER

Generelle oplysninger:
Danske Medier
1550 København V
CVR: 34380155

Danske Medier tilbyder køb af deltagelse på kurser og konferencer (herefter events) igennem e-shoppen.

Accept:
Ved dit køb af deltagelse på et event accepterer du de generelle betingelser.

Betaling:
Priser angivet i danske kroner (DKK) og er ekskl. moms.

Du kan betale med MASTERCARD og VISA/Dankort, der pålægges ikke gebyrer.

Danske Medier benytter en betalingsløsning leveret af STRIPE. Dine kortoplysninger bliver krypteret og sendt direkte videre til banken via en sikker forbindelse.

Beløbet fra din ordre bliver trukket fra din konto, umiddelbart efter du har modtaget bekræftelse på din deltagelse på eventet.

Vi kan aldrig hæve et større beløb end det, der er godkendt.

Forbehold for fejl.
Danske Medier tager forbehold for forkert angivne priser og anden fejlskrift m.v.

Levering:
Umiddelbart efter din bestilling modtager du en e-mail med bekræftelse på din ordre.

Adgang / billet til arrangement sendes særskilt til din mail. Du skal selv printe bekræftelsen og medbringe den til arrangementet.

Reklamationsret:
Ved køb af billetter til events er der normalt ingen fortrydelsesret.
Køb af billetter er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført.

Danske Medier tilbyder følgende muligheder, hvis du bliver forhindret i at deltage.

Indtil 14 dage forud for event afholdelse:
Indtil 14 dage før afholdelse af event kan du give os skriftlig meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb, da du er forhindret i at deltage. Meddelelsen skal sendes til mail@danskemedier.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at framelde eventet.

Danske Medier tilbagefører beløbet til din konto senest 14 hverdage efter modtagelse af rettidig framelding til event.

Mindre end 14 dage forud for event afholdelse:
Er der kortere end 14 dage til afholdelse af event, kan du give os skriftlig meddelelse om, at du ønsker at sende en anden deltager i dit sted. Meddelelsen skal sendes til mail@danskemedier.dk.

Klageadgang:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til mail@danskemedier.dk eller  tlf. 3397 4000.

Behandling af dine personoplysninger:
Danske Medier har behov for at registrere og opbevare oplysninger om dit navn, din stilling og den virksomhed du arbejder ved, så vi kan identificere dig og sikre, at du får adgang til det event, som du har bestilt. Vi har også behov for at registrere din e-mailadresse for at ordrebekræftelsen kan sendes til dig, og du kan modtage vigtige informationer om eventet. For at vi kan modtage betaling for din tilmelding, har vi også behov for at registrere og gemme dine oplysninger om betalingskort i forbindelse med behandlingen af betalingstransaktionen. Hvis ikke du ønsker at afgive oplysninger, kan vi desværre ikke tilbyde dig en plads til vores events.

Til brug for eventet skal du være opmærksom på, at vi udarbejder og offentliggør en deltagerliste, hvor dit navn og den virksomhed, som du arbejder ved, kommer til at fremgå.

Når eventet er overstået gemmer vi dine oplysninger i 5 år, efter udløbet af det regnskabsår, hvor købet er foretaget. Dette gør vi, da det er nødvendigt, for at vi kan overholde reglerne i bogføringsloven. For at blive klogere på vores deltagere og skabe bedre og målrettede events, foretager vi en gang imellem en analyse af dine kontaktoplysninger.

Alle oplysninger, som Danske Medier registrerer og behandler til ovennævnte formål, behandles fortroligt og i henhold til gældende persondatalovgivning. Du skal være opmærksom på, at vi bruger en række underleverandører til at registrere og behandle dine oplysninger, men disse behandler kun oplysningerne efter nærmere aftale med os. Vi bruger f.eks. en hostingvirksomhed til at opbevare dine data og en betalingsløsning til at gennemføre din betaling.

Danske Medier anvender cookies for at holde styr på de varer, som du har lagt i din indkøbskurv. En cookie er en lille tekstfil, der bliver opbevaret på den computer, som du anvender ved bestillingen, og som kun bliver brugt til at genkende dig ved dit næste besøg.

Det er alene medarbejdere, der behandler salg af produkter/events i webshoppen, der har adgang til de oplysninger, som registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til danskemedier.dk e-shop videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos Danske Medier har du altid ret til at gøre indsigelse mod behandling af personoplysninger, og vi vil i så fald tage stilling til, om vi skal slette eller berigtige dine oplysninger eller begrænse behandlingen . Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataforordningen og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Danske Medier via e-mail mail@danskemedier.dk. Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, kan du altid rette henvendelse til Datatilsynet.

Oplysning om klagemuligheder:
Medmindre ufravigelige regler foreskriver andet, finder dansk ret anvendelse på evt. tvister mellem dig som kunde og Danske Medier

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.

Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr.  Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse mail@danskemedier.dk

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev