Aktuelt

Her findes Danske Mediers aktuelle indlæg. Via menupunktet AKTUELT kan du finde indlæggene delt op i følgende kategorier: 

Fra i dag kan man finde nye brugervenlige værktøjer på Podcastindex, der forbedrer brugeroplevelsen og giver endnu mere indsigt i data om danskernes brug af podcasts.
Det er en branche i topform, der mødes når fagfestivalen for audio, radio og podcast atter finder sted. I år fredag 25. oktober hos IDA på Kalvebod Brygge.
Med historisk mange valg over hele verden og en stigning i des- og misinformation, befinder frie samfund og publicistiske medier sig i en brydningstid. Vi kan ikke tage troværdig information for givet. Vi skal aktivt kæmpe for den – for demokratiets skyld.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev