1-1-o9otz529dbvt3pbmpbafsqpe5lxjqcytae9zn9ug4k-ppc086e6qaq8za281pez22qnuf5qxkfa9v3z1mfl0k
 

Appel til udenrigsministeren fra Dansk Journalistforbund og Danske Medier

Mads Brandstrup, adm. direktør i Danske Medier, og Tine Johansen, formand for Dansk Journalistforbund – Medier og Kommunikation har i fællesskab skrevet et brev til udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen. I brevet anmoder de om at sikre pressens arbejdsforhold i Gaza. 

Begivenheder som konflikten i Gaza kræver troværdig dækning. Uden adgang og sikkerhed for pressefolk er vi afhængige af sociale mediers materiale, hvilket skaber usikkerhed og misinformation. Derfor beder vi udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen om at handle for at sikre pressefrihed og beskyttelse i Gaza. 

Kontakt:

Nanna Nim Christensen
Kommunikations- og eventkonsulent
nnc@danskemedier.dk
+45 92 82 27 67


Læs også

Sådan vindes kampen for troværdig informa­tion

Med historisk mange valg over hele verden og en stigning i des- og misinformation, befinder frie samfund og publicistiske medier sig i en brydningstid. Vi kan ikke tage troværdig information for givet. Vi skal aktivt kæmpe for den – for demokratiets skyld.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev