Valified_Danske medier
 

Danske Medier sætter fokus på grøn omstilling med nyt bæredygtighedssamarbejde

Et nyt bæredygtighedssamarbejde mellem Danske Medier og den digitale platform Valified skal gøre det lettere for medlemmer at rapportere om bæredygtighed og grøn omstilling. 

Danske Medier har indgået en aftale med Valified, hvor du som medlem kan abonnere på Valifieds digitale løsning til en fordelagtig medlemspris. Valified er et digitalt værktøj, der gør det nemt for virksomheder at imødekomme stigende krav om rapportering på bæredygtighed og grøn omstilling overfor kunder, myndigheder og samarbejdspartnere.

Med Valifieds ESG Platform får man hjælp til alt fra bæredygtighedsrapportering og CO2 beregning til løbende overblik og nem håndtering af virksomhedens ESG-data og informationer. 

På webinaret bliver du introduceret til Valifieds platform, og du kan høre mere om, hvorfor det er vigtigt at rapportere om bæredygtighed og grøn omstilling.  

Webinaret er afholdt.

Danske Medier afsøger, om det er relevant at gentage tilbuddet senere på året. 

Som medlem af Danske Medier får du halv pris abonnement hos Valified det første år.

Medlemmer er ligeledes inviteret til at deltage i webinaret “Introduktion til bæredygtighedsrapportering”.

 

Kontakt:

Annie Saugstrup 
Executive Assistant 
asa@danskemedier.dk 
+45 6171 7448 

 

Læs også

Sådan vindes kampen for troværdig informa­tion

Med historisk mange valg over hele verden og en stigning i des- og misinformation, befinder frie samfund og publicistiske medier sig i en brydningstid. Vi kan ikke tage troværdig information for givet. Vi skal aktivt kæmpe for den – for demokratiets skyld.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev