Jury_billede
 

Her er juryen til årets Design- og Innovationspriser

Når fristen for indstilling til Danske Mediers Design- og Innovationspriser udløber 1. maj, er det en alsidig jury, der skal kåre årets vindere. Se juryen nedenfor.

Marianne Bahl, der fortsætter som forkvinde for juryen, siger om juryen sammensætning: 

Vi er rigtig glade for at kunne præsentere en divers jury i år, der favner mange forskellige perspektiver og fagligheder inden for design og innovation.

Det er afgørende, at medier i dag forstår at drive transformation via multiplatform storytelling, og at det gøres så innovativt som muligt. Medier skal forholde sig til en eskalerende udvikling indenfor både teknologi og sociale mediers metoder til at fastholde opmærksomhed.

Juryens alsidighed er derfor vigtig, så vi udvælger de bedste eksempler til inspiration på tværs af branchen og målgrupper.

Danske Mediers Design- og Innovationspriser afholdes i samarbejde med Nye Medier og har til formål at hylde journalistik og formidling på tværs af platforme.

Der er i alt 9 priser inden for kategorierne Dataformidling, Kommerciel Kreativitet, Formidlende Formater og Årets Innovative Design. 

Priserne uddeles ved et arrangement i København 8. juni., hvor der også vil være en række oplæg, der centrerer sig om AI’s indflydelse på kreative processer, og lejlighed til at drikke et glas bobler. 

Jury for Danske Mediers Design- og Innovationspriser 2023

Læs også

Sådan vindes kampen for troværdig informa­tion

Med historisk mange valg over hele verden og en stigning i des- og misinformation, befinder frie samfund og publicistiske medier sig i en brydningstid. Vi kan ikke tage troværdig information for givet. Vi skal aktivt kæmpe for den – for demokratiets skyld.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev