IMG_8001
 

Seks indstillinger nomineret til Anders Bording-priserne 2019

Priserne overrækkes på Københavns Rådhus 21. juni.

Juryen for Anders Bording-priserne har nomineret tre medier til Medieprisen og tre projekter til Journalistprisen.

De nominerede til Medieprisen er: Kirke.dk, Tandlægebladet og Ergoterapeuten.
De nominerede til Journalistprisen er: Fagbladet 3F, Kommunen.dk og Ingeniøren.

Juryen for Anders Bording-priserne har nomineret tre medier til Medieprisen og tre projekter til Journalistprisen.

De nominerede til Medieprisen er: Kirke.dk, Tandlægebladet og Ergoterapeuten.
De nominerede til Journalistprisen er: Fagbladet 3F, Kommunen.dk og Ingeniøren.

Fagbladet 3F og journalisterne Asger Havstein Eriksen og Morten Halskov er nomineret for en artikelserie om social dumping og slumlejre for udenlandske lastbilchauffører.

Kommunen.dk og journalisterne Tobias Hansen Bødker og Jens Holm er nomineret for en artikelserie om årelangt lovbrud omkring millionindkøb i offentlige virksomheder.

Ingeniøren og journalisten Magnus Bredsdorff er nomineret for en artikelserie om fejl i målinger af det danske vandmiljø, der har ligget til grund for Folketingets lovgivning på området.

“Juryarbejdet har været en fornøjelse, fordi Anders Bording-prisen er en fantastisk anerkendelse af den store kreativitet og det høje journalistisk ambitionsniveau, der udfoldes i specialmedierne. De indsendte projekter til journalistprisen fortæller historier, der har givet genlyd både hos deres kernelæsere, men også i den brede offentlighed. Kandidaterne til medieprisen viser en stadig vilje til at gå nye veje i medieudvikling på alle platforme. Jeg glæder mig til at se de indstillede projekter blive præsenteret og ikke mindst hylde vinderne ved prisoverrækkelsen den 21. juni,” siger Karsten Kolding, formand for Anders Bording-juryen.

Vinderne afsløres ved et arrangement på Københavns Rådhus 21. juni kl. 14.00.

Mest læste

Læs også

Cookieregler: Erhvervsstyrelsen undersøger flere hjemmesider

Efter et stigende antal henvendelser har Erhvervsstyrelsen opjusteret tilsynet med cookiereglerne. Der undersøges hovedsageligt websites, hvor der er modtaget en konkret henvendelse, men styrelsen kan også tage sager op på eget initiativ. Der er ind til videre modtaget klager over ca. 100 websites i år.

Nyt samarbejde skal stoppe pengestrømme til ulovlige tjenester

Det er positivt at se så mange aktører bakke op om at forhindre ulovlig aktivitet på internettet. Lovgivning og domstolsafgørelser kan kun løse en del af problemet, men i sidste ende er det de forskellige aktørers engagement og vilje til at håndhæve reglerne, der for alvor skaber resultaterne, udtaler Danske Mediers digitale chef, Allan Sørensen

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbreve

Modtag Aktuelt fra Danske Medier.

Danske Mediers nyhedsbreve giver dig aktuelt indhold fra og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder om events, gå-hjem-møder og kurser. Nyhedsbrevet Danske Medier kan herudover indeholde annoncer fra interessenter i mediebranchen. 

Danske Medier udkommer med følgende nyhedsbreve: 

  • Nyhedsbrevet Danske Medier udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.
  • Nyhedsbrevet Digitalt udkommer hver fredag i lige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev(e)