Mærke: events

Fagfestival Audiodays 25. oktober 2024

Det er en branche i topform, der mødes når fagfestivalen for audio, radio og podcast atter finder sted. I år fredag 25. oktober hos IDA på Kalvebod Brygge.

Vinderne af Danske Mediers Design- og Innovationspriser 2023

I dag blev kreative og innovative medieproduktioner hyldet til Danske Mediers Design- og Innovationspriser på Klub i København. Vinderne blev kåret med bobler, og dagen bød derudover på inspirerende oplæg om alt fra AI til udvikling af erhvervsjournalistikken udenfor de store byer.

Kommunikations- og eventkonsulent til Danske Medier

Er du skarp på digital kommunikation og events? Har du øje for det lækre design og erfaring med programmer som Wordpress, Mailchimp og InDesign? Så er du måske vores nye kollega i Danske Medier.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev