DSC00109
 

Danske Medier hylder H.M. Dronningens 50-års regeringsjubilæum med 50 bladtegninger

Pressemeddelelse

I anledning af Dronningens 50-års regeringsjubilæum har Danske Medier som en hyldest indsamlet 50 bladtegninger af Dronningen fra en bred vifte af Danske Mediers medlemmer gennem hendes regentperiode.

Dronning Margrethe 2. er igennem hele sin 50-årige regeringsperiode blevet portrætteret af danske bladtegnere. Danske Medier ønsker med bogen 50 år 50 tegninger, der indeholder 50 udvalgte tegninger at ønske Dronningen tillykke med regeringsjubilæet.

Dronningen har haft et godt forhold til pressen og været en ivrig avislæser gennem sit nu lange liv. Hun har givet mange interviews til danske og udenlandske medier og medvirket i en række bøger om sit liv, ligesom hun har været kendt for at svare på alle spørgsmål, ofte med indsigt, dybde og slagfærdighed. Derfor synes Danske Medier, at det var på sin plads med denne bog som gave med et bredt udvalg af satiretegninger og illustrationer af Dronningen i anledning af regentjubilæet.

"H.M. Dronningen har altid været et utrolig kreativt og et kulturelt nysgerrigt menneske med en humoristisk sans. En fin lille bog med skarpe og sjove historiske bladtegninger fra vores medlemmers aviser synes vi derfor var en gave, der netop afspejlede dette. Vi håber, at Dronningen vil bladre den igennem med et smil på læben. Vi ønsker Dronningen et kæmpestort tillykke med jubilæet."

Mads Brandstrup, adm. direktør i Danske Medier

Kontakt

Mads Brandstrup

mab@danskemedier.dk
Mobil: 92 82 32 84

Læs også

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev