20180219_13I6253sh
 

PU hæver støtten til virksomhedskurser med 80 procent

Pressens Uddannelsesfond hæver nu støtten til interne kurser på medlemsvirksomhederne. Støtten stiger fra 550 kr. til 900 kr. per dag per deltager. Beløbet er et maksimum afhænger af de konkrete udgifter til aktiviteten.

Bestyrelsen ønsker med beslutningen, der gælder for ansøgninger til uddannelsesaktiviteter fra 1. januar 2202 og frem, at stimulere den vækst, der har været de seneste år i virksomhedskurser med PU-støtte.

Pressens Uddannelsesfond har samtidigt besluttet at gøre administrationen af udbetalingen simplere og lettere for virksomhederne.

Hvorfor afholde interne kurser på arbejdspladsen?

Forskning i transfer viser, at overførsel af læring fra kursus til praksis på arbejdspladsen er mest effektiv, når kursisten får mulighed for at anvende det nye med det samme, han/hun er tilbage på jobbet.

Med et arbejdspladskursus har ledelsen god mulighed for at tilrettelægge emne og tidspunkt for kurset med nye tiltag på mediet/redaktionen. Derved er der muligheden for at bruge det nye i praksis optimal.

Hvordan søger man støtte?

Ansøgningen sker på pu.dk, hvor man udfylder et skema (Skema E) med oplysninger om aktiviteten, forventet deltagerantal og udgifter. Efter afholdelse af aktiviteten indsendes konkrete antal støtte-berettiget deltagere, og derefter udbetales PU-støtten.

Kontakt

Yderlige oplysninger om ansøgning og vejledning fås hos Else Bjørn, ebj@pu.dk

Læs også

Sådan vindes kampen for troværdig informa­tion

Med historisk mange valg over hele verden og en stigning i des- og misinformation, befinder frie samfund og publicistiske medier sig i en brydningstid. Vi kan ikke tage troværdig information for givet. Vi skal aktivt kæmpe for den – for demokratiets skyld.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev