Workshop i samarbejde med Microsoft

Desinformation, cybersikkerhed og fremtidens newsroom

Den digitale udvikling byder på store muligheder for mediebranchen, men også på udfordringer som cybertrusler, hacking, deep fake og desinformation. Derfor sætter Danske Medier og Microsoft fokus på cybersikkerhed og den digitale mediefremtid med en workshop, der giver medieansatte indsigt og værktøjer til deres daglige arbejde, og som er højaktuelle i forhold til krigen i Ukraine og et øget trusselsniveau mod danske virksomheder, når det gælder cybertrusler.

Oplægsholderne til kurset offentliggøres i løbet af efteråret og frem mod kurset. Der vil både være internationale og hjemlige eksperter. Husk allerede nu at sætte kryds i kalenderen onsdag den 25. januar 2023.

Workshop - tid og sted

Cybersikkerhed og fremtidens newsroom

25. JANUAR 2023
KL. 9-13, BERLINGSKE MEDIA, PILESTRÆDE 34

TILMELDING OG OPLÆGSHOLDERE FØLGER

Cybersikkerhed

Center for Cybersikkerhed vurderer, at truslen fra cyberkriminelle og spionage er meget høj, og avancerede cybervåben er i dag en dagligvare, som hackere let kan hente ned fra det mørke nets hylder. Ransomware rammer både store og små organisationer, og i dag er spørgsmålet ikke kun, om du har data af værdi for hackeren, men om data har værdi for dig.

Verden over udsættes frie medier og civilsamfund for cyberangreb, og også i Norden og Danmark oplever vi en stigende cybertrussel. Vi gennemgår cybersikkerhedslandskabet, de mest kendte angrebsmetoder og giver gode råd til, hvordan medierne bedst beskytter egne systemer og data.

Fremtidens newsroom

Mediebranchen oplever en højteknologisk forandringshastighed, der giver nye redskaber til at researche, formidle og distribuere information. Digitalisering og diversificering af nyhedsstrømmen medfører store mængder information, som kræver en stadig mere præcis og relevant formidling.
I denne del af workshoppen vil vi se på perspektiverne i at anvende digitale løsninger i fremtidens newsroom, for eksempel til at få indsigt og overblik over store datamængder, realtids transskribering og oversættelse, samt effektiv håndtering af information i både lyd, billeder og tekst til at sikre relevant formidling – uanset kanal.

Tilmelding

Tilmeldingsmodul følger

Det vil være muligt at betale med kort eller at få en faktura tilsendt. Deltagere vil modtage praktiske informationer om program og tilmelding via deres e-mail.  

Medlem? 

Tilmelding er gratis for medlemmer af Danske Medier, der kan anvende rabatkoden DMMEDLEM som betaling til sidst i formularen. Der er et no-show fee på 500 kr. ved afbud senere end 24 timer før den tilmeldte workshop. 

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev