PrixAudio

PrixAudio er danmarks officielle radiopriser, der uddeles af den danske radiobranche i forbindelse med afholdelsen af den årlige Audiodays konference.

Hvordan bliver man nomineret til en af ovenstående priser?

Alle kan indsende nomineringer inden for de enkelte kategorier. De nominerede/det nominerede skal blot have været on air eller have fundet sted siden sidste afholdelse af Radiodays, i 2021 har skiftet navn til Audiodays. Det er udelukkende aktiviteter inden for perioden, der skal lægges til grund for en nominering og ikke, hvad nominerede har lavet tidligere.

Juryerne vurderer herefter det indsendte materiale efter de fastlagte kriterier og udpeger tre nomineringer. Ud af disse tre nomineringer peges også på en vinder. Såfremt juryerne ikke finder en løsning, træder hovedjuryen ind og tager sammen med juryerne beslutning om, hvem vinderen er.

Nomineringerne sker via upload på PrixAudio websitet.

Ved indsendelse af bidrag eller indstillinger til en hæderspris sker der registrering og behandling af generelle virksomhedsoplysninger. Du kan læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger her.