artikel_790×426
 

Redaktørernes Dag sætter fokus på det redaktionelle lederskab

Digitalisering og sociale medier har ændret mediebranchen for altid. Og forandringerne fortsætter hastigt. Nye medieplatforme og brugere kræver nye arbejdsformer på redaktionen.

Dette års Redaktørernes Dag bliver afholdt 12. november og sætter i år fokus på, hvordan du som redaktør med udgangspunkt i journalistiske værdier hjælper din redaktion med at omstille dig til fremtiden, når dit eneste sikre ståsted er, at du ikke ved, hvad den bringer.

Redaktørernes Dag 2019 er en ny og fokuseret udgave af mediebranchens traditionsrige fætter-kusine-fest, Redaktørernes Døgn. I år bliver klog konstruktivitet og kærlig kollegialitet konferencens bærende søjler.

Tilmeld dig til en konfronterende konference med top tunede talere, dybe debatter og vækkende workshops. Et symposion af indsigt og inspiration i selskab med redaktører fra medier i hele landet.

Et topmøde for de bedste og modigste i branchen, som vi afslutter med årets hyggeligste fest i branchen – Redaktørernes Aften.

Mødestedet er flyttet tættere på alfarvej, så du nemmere kan komme hjem – næsten uanset hvor i landet du bor. I år finder Redaktørernes Dag sted på TV 2 på Kvægtorvet, hvor vi mødes til årets begivenhed for redaktører i mediebranchen.

På Redaktørens Dag 2019 kan du blandt andet møde Alexandra Borchardt fra Reuters Institute og TV 2’s nye adm. direktør, Anne Stig Engdal Christensen.

Redaktørens Dag danner også rammen om en række samtalesaloner, hvor du kan møde Danmarks førende journalistiske forskere fra de tre journalistuddannelser.

Tilmeld dig allerede nu
Der vil efter sommeren komme flere navne på programmet, men tilmeld dig allerede nu Redaktørernes Dag.

I år har vi sat prisen ned til 3600 kroner ex moms. Men allerede i dag og frem til 1. september kan du tilmelde dig med en særlig early bird-pris på kun 2900 kroner ex moms.

Programlæggere er Aslak Gottlieb og Jesper Jürgensen. 

Læs også

Høringssvar vedr. vilkår for Public Service Puljen

Herunder kan du læse Danske Mediers seneste høringssvar vedrørende vilkår for Public Service Puljen.

Høringssvaret dækker over emner som:

Nyhedsformater på lyd bør omfattes af PS-puljen
Behov for auditive kompetencer i styregruppen
Smidigere ansøgningsproces for lydbårne medier
Evaluering af puljen

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev