Phone_artikel_DM_hand
 

Refresh Christian: Så meget håbede vi på gode nyheder

Den dramatiske udvikling på fodboldbanen lørdag aften fik heldigvis en under omstændighederne lykkelig afslutning. Undervejs blev der dog bidt negle hjemme i sofaerne og på stadion, og ønsket om at høre godt nyt om Christian Eriksen fik de største danske nyhedssites til at blive rødglødende.

Trafikken umiddelbart efter Christian Eriksens kollaps var så massiv, at flere mediers hjemmesider havde problemer med at følge med de mange besøgende. Weekenden igennem steg besøgstallene på de største danske nyhedssites med næsten 60% i forhold til weekenden før.

Det er tal fra Dansk Online Index, som viser den massive trafikforøgelse til Dr.dk, TV2.dk, BT.dk, Ekstrabladet.dk og TV2’s apps Nyheder og Sport.

Det er da nok også rimeligt at antage, at langt de fleste både på stadion og hjemme i stuerne under afviklingen af 2. halvleg snarere end at se på den fodbold, som pludselig var så ligegyldig, spejdede efter nyt om Christian Eriksen.

Læs også

Executive Assistant til Danske Medier

Er du passioneret for ledelses- og forandringsprocesser? Har du lyst til at blive en del af en organisation i udvikling midt i den politiske samtale i Danmark? Har du flair for koordinering og processtyring? Så kunne jobbet som executive assistant til den adm. direktør i Danske Medier måske være et næste skridt i din karriere.

Danske Mediers høringssvar til ny dansk frekvensstrategi

Danske Medier har med interesse konstateret, den igangværende høring om udkast til ny dansk frekvens strategi. Danske Medier undrer sig over, at foreningen ikke er på høringslisten, men går ud fra at foreningens bemærkninger vil blive inddraget i det videre arbejde.

Da norsk lokalmedie ignorerede antallet af klik, strømmede abonnenterne til

Da Janne Rygh og hendes kolleger begyndte det analysearbejde, som i første omgang endte med 12.000 kategoriserede – og manuelt indtastede – artikler i et excel-ark, havde Amedia næsten ingen rent digitale abonnenter. Tværtimod var de loyale læsere næsten alle sammen bundet op på printavisen. I dag, otte år senere, er halvdelen af abonnenterne rent digitale.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev