Mediano oog bold dk
 

Danske Medier Research byder to nye fodboldmedier velkommen på podcastindex.dk

Pressemeddelelse

Podcasts fra bold.dk og Mediano optræder fra i dag på podcastindex.dk, hvor man kan følge med i antallet af downloads og streams uge for uge på alle deres populære formater.

Marianne Bugge Zederkof direktør i Danske Medier Research ser positivt på, at Podcastindex nu tilføjer to stærke fodboldpodcasts 

Podcast stigende popularitet gør sig også gældende indenfor sport og ikke mindst fodboldpodcasts. Det er derfor glædeligt, at podcastindex.dk nu dækker et endnu bredere udsnit af de mest populære fodboldpodcast i Danmark. Det medvirker til at understøtte den forretningsmæssige udvikling indenfor denne type podcast, når det bliver mere transparent og tilgængelig for alle at følge med i brugen.

Nicklas Beran Bergström partneransvarlig hos Mediano peger også på vigtigheden i at sikre transparens som en vigtig årsag til, at Mediano nu er finde på Podcastindex 

Vi har valgt at blive en del af Podcastindex, fordi vi ser det som en fin mulighed for at kunne være transparente og åbne omkring vores tal på Mediano. Vi tror på en fremtid med maksimal transparens, og for at vores lyttere bliver ved med at tro på os, skal vi også være relevante for dem og udvikle os hele tiden.

Nicklas Beran Bergström fortsætter:  

Vi sigter altid efter at fortælle hvilke ting, der står på vores whiteboard, og som vi drømmer om at lave. I gamle dage var det den slags, man vogtede allermest over. Her mener vi at blive en del af Podcastindex er en fin mulighed for at vise, hvor vi står i markedet, og hvordan vi forbedrer os uge efter uge. På sigt håber vi, at flere vil blive en del af Indexet, så vi kan få et samlet sted at sammenligne sig på, fremfor tvivlsomme hitlister, man finder hos de forskellige tjenester.

Kontakt:

Niels Constantin Brun Ejlers 
Analysekonsulent, Danske Medier Research

nbe@danskemedier.dk
+45 3024 3488

Læs også

Danske Medier lægger sag an mod Google

Google bryder ophavsretten og markedsføringsloven ved at gøre jobannoncer fra Jobindex tilgængelige på tjenesten Google for Jobs uden tilladelse. Derfor sagsøger Danske Medier på vegne af Jobindex Google med krav om kompensation.

Danske Medier stiller skarpt på lokalmedier i forandring

Når Lokale Mediers Efterårskonference løber af stablen 4. oktober, bliver det med spotlyset rettet mod en lokal og regional mediebranche i forandring. Dagen byder også på lancering af årets ‘Danskernes brug af nyhedsmedier 2023’ med fokus på det lokale medieforbrug.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev