My project-1 (2)
 

Nyt samarbejde mellem Radioplayer/mereRadio og televirksomheder gavner både radiostationer og lyttere

Pressemeddelelse

YouSee og Telmore giver gennem et samarbejde med mereRadio nu kunderne muligheder for at lytte til 107 forskellige radiokanaler.

Nu får danskerne rig mulighed for at lytte til masser radio via de velkendte apps YouSee Musik og Telmore Musik. Det sker på baggrund af en ny aftale mellem YouSee, Telmore og mereRadio, der drives af Radioplayer Danmark.

”Det er vigtigt for os at være til stede med vores radiokanaler så mange steder som muligt. Samtidig er det vigtigt, at lytterne får større muligheder via ekstra funktioner eller oplysninger i forbindelse med lytningen. Aftalen mellem MereRadio, Telmore og YouSee lever op til præcis dette,” siger Ole Søndergaard, direktør i Radio ABC.

”I en verden, hvor techgiganterne har en helt urimelig indflydelse på forbrugernes adgang til indhold, er det essentielt, at branchen i fællesskab kan tilbyde adgang til mest mulig dansk indhold. Det nye samarbejde mellem Radioplayer Danmark, YouSee Musik og Telmore Musik er derfor et positivt og stærkt eksempel på, at man sammen kan styrke både mediernes og forbrugernes vilkår og muligheder overfor techgiganter,” siger Marianne Bugge Zederkof, formand for Radioplayer Danmark og vice adm. direktør i Danske Medier.

Kontakt:

Josefine Anker
Presse- og kommunikationskonsulent
+45 61 77 08 43
joa@danskemedier.dk

Læs også

Sådan vindes kampen for troværdig informa­tion

Med historisk mange valg over hele verden og en stigning i des- og misinformation, befinder frie samfund og publicistiske medier sig i en brydningstid. Vi kan ikke tage troværdig information for givet. Vi skal aktivt kæmpe for den – for demokratiets skyld.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev