dm_nyt
 

Louise Brincker stopper som administrerende direktør for Danske Medier

Louise Brincker stopper som administrerende direktør for Danske Medier.

Danske Medier og Louise Brincker har i enighed og helt udramatisk indgået aftale om, at Louise stopper som administrerende direktør for Danske Medier og Danske Medier Arbejdsgiver.

Det sker i forlængelse af, at bestyrelsen for Danske Medier Arbejdsgiver har besluttet at lægge mediearbejdsgiverorganisationen sammen med Dansk Erhverv.

”Vi er nu kommet godt i mål med en sammenlægning, der skaber reel værdi for mediearbejdsgiverne. Men samtidig medfører sammenlægningen en opsplitning af den organisation, jeg har stået i spidsen for de seneste to år. Det vil derfor være en anden, der skal tage stafetten over herfra”, siger Louise Brincker.

Formand for Danske Medier, Jesper Rosener takker Louise Brincker for en stor indsats og ønsker hende held og lykke.

Danske Medier har konstitueret Marianne Bugge Zederkof som administrerende direktør og igangsætter nu rekruttering af Louise Brinckers efterfølger.

Pressekontakt: 
PR- og Kommunikationskonsulent hos Danske Medier
Martin Paludan
30241274 
mpa@danskemedier.dk

Læs også

Nu åbner Toplisterne igen

Dansk Online Index – den officielle måling af den danske onlinetrafik – åbner i morgen for daglig opdatering af de mest besøgte danske websites.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbreve

Modtag Aktuelt fra Danske Medier.

Danske Mediers nyhedsbreve giver dig aktuelt indhold fra og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder om events, gå-hjem-møder og kurser. Nyhedsbrevet Danske Medier kan herudover indeholde annoncer fra interessenter i mediebranchen. 

Danske Medier udkommer med følgende nyhedsbreve: 

  • Nyhedsbrevet Danske Medier udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.
  • Nyhedsbrevet Digitalt udkommer hver fredag i lige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev(e)