dm_nyt
 

Louise Brincker stopper som administrerende direktør for Danske Medier

Louise Brincker stopper som administrerende direktør for Danske Medier.

Danske Medier og Louise Brincker har i enighed og helt udramatisk indgået aftale om, at Louise stopper som administrerende direktør for Danske Medier og Danske Medier Arbejdsgiver.

Det sker i forlængelse af, at bestyrelsen for Danske Medier Arbejdsgiver har besluttet at lægge mediearbejdsgiverorganisationen sammen med Dansk Erhverv.

”Vi er nu kommet godt i mål med en sammenlægning, der skaber reel værdi for mediearbejdsgiverne. Men samtidig medfører sammenlægningen en opsplitning af den organisation, jeg har stået i spidsen for de seneste to år. Det vil derfor være en anden, der skal tage stafetten over herfra”, siger Louise Brincker.

Formand for Danske Medier, Jesper Rosener takker Louise Brincker for en stor indsats og ønsker hende held og lykke.

Danske Medier har konstitueret Marianne Bugge Zederkof som administrerende direktør og igangsætter nu rekruttering af Louise Brinckers efterfølger.

Læs også

Ny TCF-Standard: Hvad er det?

I den anledning inviterer IAB Europe til en 101-session for alle, der er interesserede i at få et fuldt overblik over; hvad TCF er, hvorfor det blev skabt, hvordan det fungerer, og hvilke virksomheder det er beregnet til. Webinaret vil give en fuldstændig forståelse af rammerne samt muligheden for at stille eventuelle spørgsmål.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev