dm_nyt
 

Louise Brincker stopper som administrerende direktør for Danske Medier

Louise Brincker stopper som administrerende direktør for Danske Medier.

Danske Medier og Louise Brincker har i enighed og helt udramatisk indgået aftale om, at Louise stopper som administrerende direktør for Danske Medier og Danske Medier Arbejdsgiver.

Det sker i forlængelse af, at bestyrelsen for Danske Medier Arbejdsgiver har besluttet at lægge mediearbejdsgiverorganisationen sammen med Dansk Erhverv.

”Vi er nu kommet godt i mål med en sammenlægning, der skaber reel værdi for mediearbejdsgiverne. Men samtidig medfører sammenlægningen en opsplitning af den organisation, jeg har stået i spidsen for de seneste to år. Det vil derfor være en anden, der skal tage stafetten over herfra”, siger Louise Brincker.

Formand for Danske Medier, Jesper Rosener takker Louise Brincker for en stor indsats og ønsker hende held og lykke.

Danske Medier har konstitueret Marianne Bugge Zederkof som administrerende direktør og igangsætter nu rekruttering af Louise Brinckers efterfølger.

Læs også

Sådan vindes kampen for troværdig informa­tion

Med historisk mange valg over hele verden og en stigning i des- og misinformation, befinder frie samfund og publicistiske medier sig i en brydningstid. Vi kan ikke tage troværdig information for givet. Vi skal aktivt kæmpe for den – for demokratiets skyld.

Velkommen til Danske Mediers Nyhedsbrev

Modtag AKTUELT fra Danske Medier

Danske Mediers nyhedsbrev giver dig aktuelt indhold fra- og viden om mediebranchen. Samtidig indeholder nyhedsbrevene holdninger og nyt fra Danske Medier – herunder en fast digital klumme og information om events og kurser. 

Nyhedsbrevet AKTUELT udkommer hver fredag i ulige uger, undtagen i ferieperioder.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet samtykker du til, at Danske Medier må sende dig de valgte nyhedsbreve via e-mail. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Afmelding kan ske ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevene eller skrive til  mail@danskemedier.dk. Du kan her læse mere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Vælg nyhedsbrev